Naturlig fødsel med hypnobirthing

hypnobirthing
Ida Olsson
Jordemoderhuset telefon

Det fødselsforberedende kursus for par med Hypnobirthing, er en gennemarbejdet metode, som giver dig og din partner effektive strategier til en tryg og naturlig fødsel.

 

Kliniske studier viser at fødsel under selvhypnose/dyb afspænding forkorter den aktive fase markant og mindsker smerten betydeligt. At være under selvhypnose er ikke at være i trance. Det er at være i den tilstand, som du er i, når du dagdrømmer eller når du er opslugt af en bog.

 

Med metoden får du viden om, hvordan du kan kontrollere dit nervesystem, så du kan forblive afspændt under fødslen og derved minimere smerten. Din partner får viden om enkle redskaber som massage og ” counter preassure”, så din partner bedst mulig kan støtte dig fysisk og mentalt under fødslen.

 

Kurset er et godt supplement til hospitalets kurser, da det er meget praktisk.

 

METODEN HAR 4 DELE:

•Viden om den naturlige fødsel

•Redskaber til fødslen

•Mental træning

•Fødselspartnerens rolle

 

DET FÅR DU PÅ KURSET:

•Du lærer åndedrætsteknikker til fødslens faser, som støtter kroppens arbejde og som beroliger dit nervesystem, hvis du skulle opleve at blive bange eller utryg.

•Du lærer dyb afspændingsteknik, så du kan afspænde din krop i stedet for at spænde op under veerne, det betyder at du vil mindske smerten.

•Du får viden om, hvordan du kan bruge affirmationer, visualisering og mentalt fokus, som styrker dig også når bølgerne går højt.

•Din fødselspartner får konkrete redskaber til at støtte dig mentalt og fysisk, så du kan føle dig helt tryg .

•Du får øvet dig i smertelindrende bevægelser og fordelagtige fødestillinger.

 

Du skal være forberedt på at bruge tid på øvelserne derhjemme.


Pris:
1750 kr.  inkl. frokost, kursusmateriale og MP3-filer

 

Du kan læse mere om Hypnobirthing på: www.mindyourbirth.dk eller se videoen herunder.

Det siger tidligere deltagere:

Kære Ida
Sidste torsdag fødte jeg en sund og velskabt dreng ved en helt naturlig, nem og hurtig fødsel. Jeg havde meget stor glæde af hypnobirthing-metoden. På vej mod Hillerød kl. 04 om natten lyttede vi til MP3’en med positive affirmationer. Det gjorde mig rolig og afspændt og da vi ankom 15 min senere var jeg allerede 9 cm åben. Derfra tog det kun tre timer, så var Hugo ankommet, helt uden smertelindring og ve-drop. Det blev den mest fantastiske fødsel jeg havde turdet håbe på og er sikker på at det til dels kan tilskrives teknikkerne jeg lærte hos dig. Tak igen,
Kh. Eva

 

Hej Ida
“Det blev ikke helt sådan som jeg havde forestillet mig min fødsel, men alligevel har jeg haft en overordnet rigtig god fødselsoplevelse, fordi jeg følte mig tryg og fordi jeg kunne kontrollere smerten med de værktøjer, som jeg har lært. Jeg er helt sikkert klar til at tage turen igen om et par år, når lille Loui skal have en bror eller søster”

“Tusind tak for et super Hypnobirthing kursus. Det er helt sikkert noget, som jeg vil anbefale til andre.
Kh Sarah”

Meld dig til vores nyhedsbrev.