TIDLIG SCANNING

Vi laver i Jordemoderhusets Scanningsklinik rigtig mange tidlige scanninger og er derfor meget erfarne med dette.

 

Du kan hos os blive scannet allerede fra uge 5+0.

 

Her vil man blandt andet kunne se om graviditeten sidder hvor den skal i livmoderen og se hjerteblink ( hjerteblink først fra uge 6+0).

 

Vi kommer også med en kvalificeret vurdering af hvor langt du er henne i din graviditet, hvis du er i tvivl om dette.

 

Vores scanningsjordemødre er alle højt uddannede og meget erfarne i at foretage tidlige scanninger. Dette er din sikkerhed for, at du får en professionel og kvalificeret sundhedsfaglig vurdering af din graviditet.

 

De meget tidlige scanninger ( inden uge 10) udføres vaginalt. Efter uge 10 er det muligt at tilbyde tidlige scanninger transabdominalt ( scanning på maven). Dette vurderes fra gang til gang af scanningsjordemoderen.

 

Vores scanningsjordemødre er alle erfarne i at foretage vaginale scanninger og dette gøres både smertefrit og med respekt for, at det ikke er en situation alle føler er behagelig. Vi tilbyder et meget behageligt leje, hvor man ikke, som ved traditionelle gynækologiske lejer, har benene i bøjler. Hos os hviler dine hæle i nogle minibøljer. Dette opleves af de fleste kvinder som en mere behagelig stilling.

 

 

Ved tidlige scanninger får du billeder med hjem.

 

Du modtager ALTID rabatkort ved den første tidlige scanning. Dette betyder at evt. kommende tidlige scanninger koster 350 kr.

Der tilbydes INGEN GRATIS genscanning på denne type scanning.

Praktisk info

  • Scanningsperiode: fra uge 5+0 – 13+6
  • Pris: 500,- / ved første tidlige scanning udleveres rabatkort, så efterfølgende tidlige scanninger KUN koster 350,-
  • Hjerteblink?

  •  

    Hjerteblink kan som regel ses fra ca. 6+0. Vi kan dog ikke garantere det, da det kan være du er kortere henne end du tror.

     

Jordemoderhuset Studierabat
Jordemoderhuset telefon

Meld dig til vores nyhedsbrev.