AMMEHJÆLP I HJEMMET
Baby

BOOKING SKER KUN TELEFONISK

Telefontider 33337111

mandag: 9-13 tirsdag: 9-19 onsdag: 9-20 torsdag: 9-13 & 15-20 fredag: 9-15 Lør-&Søndag 10-15

Når I kommer hjem fra hospitalet, er det vores erfaring, at der vil komme mange spørgsmål. Vi ved også hvor vigtigt det er få hurtig hjælp, når der opstår problemer med amningen.

Mange tror at amning er ‘bare noget man kan’, men det er ikke sandt for alle. Før i tiden havde man et stort netværk af familie og venner, der har hjulpet en i den første tid efter fødsel, men i det moderne samfund har sundhedssystemet mere og mere overtaget den rolle, og mange føler sig ikke klædt godt nok på, når de kort tid efter fødslen bliver sendt hjem. Mælken er oftest ikke løbet til, før man står alene med det hele og en nyfødt på armen.

 

Vi tilbyder derfor muligheden for professionel hjælp og assistance, således at I får den støtte og vejledning i forskellige ammestillinger, ammeteknikker og sutteteknikker, der er så utrolig vigtig for en vellykket ammeetablering og et godt ammeforløb. Dette er ikke mindst en væsentlig faktor for, at jeres første tid er præget af ro og tryghed. Dermed får I også et barn der trives og er tilfreds og derfor græder betydeligt mindre.

 

Vi har som jordemødre og barselssygeplejerske stor erfaring med amning og nyfødte.

Det er jordemødre ( flere er også uddannet sygeplejersker )med megen ammeerfaring, der varetager alle ammebesøgene.

Du kan læse om dem her.

 

Vi hjælper f.eks. med:

 • Ammestillinger
 • Teknikker
 • Sår og rifter på brystvorten
 • Ondt ved amning
 • Baby tager ikke fat ordentligt
 • og meget mere…
Du kan booke ammehjælp som hjemmebesøg telefonisk.

 

Se Vores telefontider i venstre side.

 

Når du ønsker at bestille ammehjælp uden for tlf tiderne, skriv venligst en mail på : mail@jordemoderhuset.com , så vender vi tilbage hurtigt muligt.

 

Venligst skriv i mailen:

 • Adresse
 • Telefonnummer
 • Kort beskrivelse hvad I ønsker hjælp til

 

Husk at det også er muligt at booke telefonkonsultationer og online ammehjælp

Pris

HVERDAG:

PRIS: 2.500 KR. FOR 1,5-2 TIMERS BESØG I DIT HJEM INKL. KØRSEL ( KØBENHAVN BY ), SAMT MULIGHED FOR KONTAKT DE 7 EFTERFØLGENDE DAGE.

 • Ved kørsel udenfor København må påregnes kørselstillæg. Der påregnes 300 kr. ekstra. I dette er der inkluderet 20 kilometer tur-retur (10 km hver vej). Derudover koster det 5 kr pr. ekstra km.
 • Pku-prøve i forbindelse med barselsbesøg: 350 kr.

WEEKEND SAMT HELLIGDAGE:

PRIS: 2.800 KR. FOR 1,5-2 TIMERS BESØG I DIT HJEM INKL. KØRSEL ( KØBENHAVN BY ), SAMT MULIGHED FOR KONTAKT DE 7 EFTERFØLGENDE DAGE.

 • Ved kørsel udenfor København må påregnes kørselstillæg. Der påregnes 300 kr. ekstra. I dette er der inkluderet 20 kilometer tur-retur (10 km hver vej). Derudover koster det 5 kr pr. ekstra km.
 • Pku-prøve i forbindelse med barselsbesøg: 350 kr.
Godt at vide
 • Vi kan ofte få én ud til jer på selve dagen, så tøv ikke med at ringe eller send en sms udenfor telefontiderne.
 • Vi tilbyder ammehjælp til førstegangsfødende såvel som flergangsfødende.
Udtalelser fra tidligere klienter

Vi modtaget ammehjælp hos Rikke. Ved alle vores besøg i jordemoderhuset har vi følt os set, lyttet til og det har altid føltes som om, at der har været god tid omkring os og vores situation. Stor tak. Vi vil helt sikkert både anbefale og selv anvende jordemoderhuset igen.

Mange hilsner
Anne Christine

— Anne MARTS 2021

Rikke fik nulstillet mit mindset og med sin karisma og inspirerende powerwoman mentalitet fik hun mig på rette køl igen. Hun var fokuseret og fast besluttet på at vi skulle have dette til at lykkes - og det var lige hvad jeg havde brug for. En der heppede på mig og troede på mig. En, der var kompetent og som jeg stolede på. 
Jeg har efterfølgende haft en ufatteligt god sparring med Rikke, som har været nærværende og opfølgende. Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger til Rikke Farnum og Jordemoderhuset. Jeg håber alle, der kæmper med amningen, under sig selv at kontakte Jordemoderhuset, for det vil man aldrig fortryde.
Sophie NOVEMBER 2020

Min kæreste havde store problemer med amningen i ugerne efter fødslen, og det endte i en brystbetændelse, og alt hvad der dertil hører. Vi ringede en fredag eftermiddag, og havde telefonsamtaler med Lea i løbet af eftermiddag, aften indtil vi fik besøg næste dag. Hun var der i 3 timer, fik amningen på plads og fulgte op i dagene efter via telefon. Det var en lifesaver! Vi fik rigtig god direkte og brugbar information, og hands-on metoder, der kunne hjælpe os.

Folk booker også...
Ammehjælp i klinikken
Når I kommer hjem fra hospitalet, er det vores erfaring, at der vil komme mange spørgsmål. Vi ved også hvor vigtigt det er få hurtig hjælp, når der opstår problemer med amningen.

Læs mere her.

Massage efter fødsel
I Jordemoderhuset tilbydes massage efter fødslen af jordemødre og jordemoderstuderende med erfaring med både fødsel og barsel. Du har derfor mulighed for at stille spørgsmål og få råd og vejledning til din efterfødselsperiode.

Læs mer her.

Zoneterapi & Massage workshop
Denne workshop er sat sammen til din baby og dig med udgangspunkt i, at lære nogle fantastiske Zoneterapi og Massage punkter i sammen kan få glæde af derhjemme. Udfra erfaringer har vi udvalgt nogle emner der berører de fleste småbørns forældre.

Det du lærer på workshoppen kan du med stor fordel også bruge på større børn eller en voksen derhjemme.

Læs mere her.