AMMEHJÆLP I KLINIKKEN
breastmilk-breastfeeding-benefits-wide

BESTIL TID

Kan du ikke finde en tid der passer, så er du velkommen at ringe til os.

BOOK HER

TELEFONTIDER

mandag: 9-11 tirsdag: 9-11 onsdag: 9-20 torsdag: 9-11 fredag: 9-15 Lør-&Søndag 10-15

Når I kommer hjem fra hospitalet, er det vores erfaring, at der vil komme mange spørgsmål. Vi ved også hvor vigtigt det er få hurtig hjælp, når der opstår problemer med amningen.

Mange tror at amning er ‘bare noget man kan’, men det er ikke sandt for alle. Før i tiden havde man et stort netværk af familie og venner, der har hjulpet en i den første tid efter fødsel, men i det moderne samfund har sundhedssystemet mere og mere overtaget den rolle, og mange føler sig ikke klædt godt nok på, når de kort tid efter fødslen bliver sendt hjem. Mælken er oftest ikke løbet til, før man står alene med det hele og en nyfødt på armen.

Vi tilbyder derfor muligheden for professionel hjælp og assistance, således at I får den støtte og vejledning i forskellige ammestillinger, ammeteknikker og sutteteknikker, der er så utrolig vigtig for en vellykket ammeetablering og et godt ammeforløb. Dette er ikke mindst en væsentlig faktor for, at jeres første tid er præget af ro og tryghed. Dermed får I også et barn der trives og er tilfreds og derfor græder betydeligt mindre.

 

Vi har som jordemødre og barselssygeplejerske stor erfaring med amning og nyfødte.

 

Vi hjælper f.eks. med:

  • Ammestillinger
  • Teknikker
  • Sår og rifter på brystvorten
  • Ondt ved amning
  • Baby tager ikke fat ordentligt
  • og meget mere…
Ønsker du at booke ammehjælp i klinikken, kan du vælge at gøre det via vores  bookingsystem, eller via telefon i vores telefontider.

 

Husk at det også er muligt at booke ammehjælp i hjemmet, online ammehjælp & telefonkonsultationer.

Pris

Pris: 925,- / 60 min.

Pris: 475,- / 30 min. ( kan kun tillægges de 60 min. )

Godt at vide
  • Konsultationen sker i klinikken.
  • Der er plads til barnevogn indenfor.
  • Hvis du er tvivl om noget, så giv os endelig et kald.
Udtalelser fra tidligere klienter

Vi modtaget ammehjælp hos Rikke. Ved alle vores besøg i jordemoderhuset har vi følt os set, lyttet til og det har altid føltes som om, at der har været god tid omkring os og vores situation. Stor tak. Vi vil helt sikkert både anbefale og selv anvende jordemoderhuset igen.

Mange hilsner
Anne Christine

— Anne MARTS 2021
Folk booker også...
Førstehjælp
Som voksne har vi ansvaret for andre mennesker, og det er essentielt, at vi er forberedt på, at uheld kan ske. Det gælder både forældre, bedsteforældre, barnepiger og andre der er sammen med vores børn, I er allesammen velkommen, både med og uden børn.

Vi gør jer i stand til at handle hurtigt og korrekt, når I skal yde førstehjælp.

Læs mere her.

Efterfødsels massage
I Jordemoderhuset tilbydes massage efter fødslen af jordemødre og jordemoderstuderende med erfaring med både fødsel og barsel. Du har derfor mulighed for at stille spørgsmål og få råd og vejledning til din efterfødselsperiode.

Læs mer her.

Ammehjælp i hjemmet
Når I kommer hjem fra hospitalet, er det vores erfaring, at der vil komme mange spørgsmål. Vi ved også hvor vigtigt det er få hurtig hjælp, når der opstår problemer med amningen.

Læs mere her.