fbpx

Fødselsforberedelse med yoga & mindfulness - for flergangsfødende

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

En god fødsel er vigtig. Den er ikke bare vigtig for dig, men tilmed dit barn og resten af familien.

Mange gravide oplever, at det kan være sværere at hengive sig til graviditeten anden gang, både fordi de har børn/børn i forvejen, men også fordi, den tidligere fødsel har sat sit præg – på godt og ondt. Det er enormt vigtigt, at de tanker og følelser som opstår undervejs i graviditeten, får plads, og vi tilbyder derfor dette kursus til flergangsfødende.  

Særligt for dette kursus er, at vi foruden forberedelse til din kommende fødsel, har din tidligere graviditet samt dit tidligere fødselsforløb in ment. Der er afsat tid og ro til refleksion. Dette med ønsket om, at give dig en så tryg og nærværende graviditet som mulig.    

Kurset består af 5 moduler med max 10 deltagere på hvert hold.

Kurset er en sammensætning af jordemoderfaglig viden, fødselsforberedende yoga samt mindfulness. Vi har fokus på at give dig mentale strategier, der styrker din tillid og som hjælper dig til at holde fokus.  Vi integrerer viden ved hjælp af både teori og praksis – og inkluderet i kurset er egne lydfiler med åndedrætsteknikker og afspænding. 

Din partner inviteres med på det femte og afsluttende modul.

Hvis du har spørgsmål til kurset er du altid velkommen til at give Jordemoderhuset et kald på 33337111 eller sende en direkte mail til vores underviser Julie: julie@jordemoderhuset.dk  

Modul 1

Du introduceres til din jordemoder og din yogainstruktør 

  • Graviditeten nu og her, med afsæt i jeres fortællinger.  

 

Modul 2
  • Fødslens start: den latente fase – naturlig / medicinsk opstart.
  • Fokus på egen krop, egne handlinger.

 

Modul 3
  • Fødslens aktive fase
  • Patologi under fødslen
  • Kejsersnit 
  •  
Modul 4
  • Pressefasen
  • Efterbyrd; tiden efter på hospitalet og når i er hjemme igen.  
Modul 5

Fælles modul med din jordemoder, yogalære og fødselspartner 

 

Vi fokuserer på din fødselspartners rolle under fødslen, herunder hvordan han eller hun kan vise nærvær og hjælpe med, at lindre smerte. Vi vil i praksis gennemgå og afprøve fødestillinger, diverse massageøvelser samt rebozo. Sidste del af modulet vil omhandle tiden efter.  

 

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

Jeg fødte den 22. maj en sund og velskab pige, og jeg har været så glad for Jordemoderhusets tilbud. Inden fødslen fulgte jeg kurset i fødselsforberedelse med yoga og mindfulness. Med 5 kursusgange var det et overskueligt forløb, som havde en perfekt blanding af noget fysisk, brugbare informationer samt mulighed for at stille spørgsmål og dele mine overvejelser med andre gravide. Efter dette kursus valgte jeg at fortsætte med gravidyoga hos Ida, hvilket jeg også var meget glad for. Jeg fik holdt kroppen i gang, fik gode tips til fødslen, og de værste skavanker blev holdt fra døren. Jeg føler også, at yogaen hjalp min krop til hurtigt at blive sig selv igen efter graviditet og fødsel. Set i bakspejlet er jeg overbevist om, at den tid jeg har brugt i Jordemoderhuset har været rigtig godt givet ud. Jeg mindes min fødsel som en overvældende, kraftfuld og meget smuk oplevelse (og sådan har jeg haft det siden den 23. maj). Det hjalp mig, at jeg vidste, hvad der skulle ske, og jeg kunne håndtere at det ikke forløb helt som jeg havde forestillet mig. Derudover havde jeg fået opbygget en stærk tillid til, at min krop godt kunne finde ud af at føde og at det hele nok skulle gå. Denne følelse var guld værd, da det hele gik løs. Så jeg siger pænt tak for denne gang. Jeg vender måske tilbage når vi skal have nummer 2.

Folk booker/køber også

Fødselsforberedelse
Vi tilbyder en lang række tilbud til fødselsforberedelse.
Baby behandling
Vi tilbyder behandling til baby mod følgende problemer/udfordringer: Skævheder & spændinger ( kommet f eks i forbindelse med fødsel) Fordøjelsesproblemer Ammeudfordinger Søvnproblemer
Post Partum Kit
Jordemoderhusets eget efterfødselskasse med alt det essentielle til efter en fødsel. Valgt af jordemødre - til nye mødre!