fbpx

PRIVAT FØDSELSFORBEREDELSE

konsultation

Privat fødselsforberedelse

Inviduel fødselsforberedelse er for par eller kvinder, som ønsker en personlig fødselsforberedelse, der bliver tilrettelagt efter jeres ønsker og behov.

 

Vores private fødselsforberedelse forløber over 2×2 timer, og vi finder tidspunkterne sammen, så det passer i jeres kalender.

 

Til privat fødselsforberedelse gennemgår vi:

  • Fødselsforløbet
  • Smertehåndtering
  • Vejrtrækningsøvelser
  • Hensigtsmæssige måder at bevæge sig på gennem fødslen
  • Smertelindring
  • Jeres og jordemoderens rolle under fødslen
  • Amning
  • Barselspleje.

Hvis I har andre emner, som I ønsker at fokuserer på, underviser vi naturligvis også i dem, så undervisningen er målrettet jeres behov.

 

I får udleveret Jordemoderhusets eget fødselsforberedende materiale til kurset. Her står alt det, vi kommer til at gennemgå sammen, og der er samtidig plads til noter.

 

Tidligere kunder har sagt:

“Under min fødsel var det en stor hjælp at være sat ind i præcis hvad det egentlig var der skete med min krop. Hvad smerten var til for, og hvor den kom fra. Den forståelse jeg havde fået fra fødselsforberedelsen hjalp mig til at arbejde med veerne istedet for imod dem og få en rigtig god oplevelse ud af fødslen.”

 

“I efteråret 2010 var jeg højgravid, og min australske mand og jeg søgte med lys og lygte efter fødselsforberedelse på engelsk. Efter anbefaling fra min egen jordemoder, henvendte jeg mig til Jordemoderhuset. Selvom de hos Jordemoderhuset ikke udbyder hold på engelsk, var de utrolig venlige og imødkommende, og tilbød straks at give os enetimer på engelsk skræddersyet til vores behov. Det blev til 2X2 timer i selskab med Rikke, som tog venligt i mod os, og straks fik os til at føle, at vi var i gode hænder. Rikke gennemgik med stor grundighed – og på glimrende engelsk – fødsel, amning og den første tid med spædbarnet. Modsat de ofte meget korte jordemoderkonsultationer i det offentlige, var der tid til os her, følte vi. Også til at stille spørgsmål, eller blot udtrykke tanker og følelser omkring den forestående fødsel. Vi fik indtryk af, at Rikke var oprigtigt interesseret – både fagligt og personligt – i at vi skulle komme bedst muligt fra start som forældre. Vi følte os trygge og velinformerede, og min mand, som før havde været ret bekymret for fødslen, følte nu, at han vidste mere om hvad han gik ind til, og var derfor langt mere rolig ved tanken om den kommende fødsel.

 

Jeg giver mine bedste anbefalinger til Jordemoderhuset, og takker for jeres imødekommenhed, fleksibilitet og faglighed. En særlig tak til Rikke for dit venlige og varme væsen. Og undskyld, at denne anbefaling først falder nu – et helt år efter at vores søn, Max, blev født.”

 

Ha` det godt – måske ses vi når Max en dag skal være storebror og vi får brug for jer i Jordemoderhuset igen 🙂

De bedste hilsener

Anna (og Tim og Max)

 

Skriv en mail, eller ring og aftal en tid der passer jer.

 

Tid: 2 moduler 2×2 timer

Pris: 4200,00 kr som betales ved tilmelding.

 

 

MEDLEM AF SYGEFORSIKRING DANMARK?

Hvis du er medlem af sygeforsikring danmark, kan du få op til 30% af dine omkostninger til privat fødselsforberedelse dækket, dog kun 150 kr. ved fødselsforberedelse. Noter venligst om du er medlem ved tilmelding.

Meld dig til vores nyhedsbrev.