fbpx

Fysioterapeutisk behandling af delte mavemuskler

Delte mavemuskler (Rectus Diastase) er en normal fysiologisk tilstand der ofte optræder i forbindelse med graviditet. I graviditeten vokser livmoderen og i den forbindelse rykker de lange mavemuskler sig til siderne, således at der skabes plads til den voksende graviditet. 

For mange kvinder samles disse muskler af sig selv i ugerne og månederne efter fødslen, men for en gruppe kvinder samles musklerne ikke af sig selv, men en række potentielle gener til følge.

Sådan foregår det

Du bestiller tid til en forundersøgelse. Her vil vores fysioterapeut, der er specialudannet i at diagnosticere og behandle delte mavemuskler, vurdere, OM du har dette eller ej.

Hvis du har delte mavemuskler, vurderes det HVOR stor denne er, og hvilke behandlings/ træningsprogram, der giver mening at opstarte.

Pris: 450,- / 30 minutter

Opfølgende behandlinger:

HVIS du er blevet diagnostiseret med delte mavemuskler, iværksætter vi et træningsprogram til dette. Dette program er altid baseret på dine individuelle behov og kan derfor variere. Der er også forskel på om du primært vil stå for hjemmetræningen selv eller om du ønsker løbende supervision/ vejleding og vurdering af hvordan dine delte mavemuskler samler sig.

Derfor tilbyder vi forskellige former for opfølgende behandlinger

Alt efter graden af de delte mavemuskler skal man regne med 2-6 behandlinger i et forløb over 3-9 mdr.

PRIS: 900,-/ 1 time & 450,-/ 30 minutter

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111