HINDELØSNING (EFTER 40+)
belly tummy of a pregnant woman on a white background

BESTIL HER

Du er også velkommen til at ringe til os på 3333 7111

BOOK HER

I Jordemoderhuset tilbyder vi hindeløsning som et led i modning til fødsel ( akupunkturbehandling/ behandlinger) eller alene.

VI TILBYDER HINDELØSNING EFTER UGE 40+0.

 

Hindeløsning er en af de behandlinger  vi har i “jordemodertasken”, der kan anvendes når den gravide ønsker at fødslen fremskyndes.

 

Ved hindeløsning laves altid en udvendig undersøgelse af livmoderen med vurdering af barnets lejring og vægt. Herefter laves en indvendig undersøgelse og det vurderes om det er muligt at lave hindeløsning.

 

Herefter løsnes fosterhinderne fra livmoderens nederste muskulatur ved cirkulære bevægelser og selve livmoderhalsen masseres også samtidig. Der kan være let ubehag forbundet med hindeløsning for den gravide, men ingen for barnet.

 

Der lyttes efterfølgende hjertelyd og den gravide slapper af i kort tid. Der kan ses tegnblødning efter hindeløsningen. Dette er helt ufarligt.

Pris

Pris: 550,- / ca. 30 min.

Pris: 250,- / Hindeløsning i forbindelse med anden behandling/tillægskøb (massage/akupunktur). Skal oplyses om det ønskes ved booking.

Kære Rikke og Jordemoderhuset.

Jeg lovede lige at give en lille opdatering.
D. 11/01-21 var jeg inde hos Rikke og få lavet hindeløsning kl. 17.30. Jeg blev vurderet til at være 3 cm åben med 0,5 cm livmoderhals tilbage - så eftersom jeg var 40+5 blev hindeløsningen gennemført.
Jeg kan fortælle, at den var yderst effektiv! På vej hjem i bilen startede veerne så småt. Kl. 21.30 ankom vi på Slagelse sygehus (skulle have født på Roskilde, men de havde ikke plads), hvor jeg var 4,5 cm åben og kl. 00.05 var han ude 🙂
Rikke gættede i øvrigt på han var omkring 3700-3800g. Fødegangen skød ham til det samme. Han vejede 4100g og var 55cm lang - så han har gemt sig lidt derinde.

Tak for en god behandling og effektiv hindeløsning! Skulle vi en dag kaste os ud i en søskende mere, kommer vi helt sikkert igen.
Amalie JANUAR 2021

Godt at vide
  • Udføres kun af Jordemoder
  • Udføres kun efter uge 40+
Folk booker også...
Privat Jordemoder
Her i Jordemoderhuset kan du få din egen Jordemoder igennem hele din graviditet. Opnå optimal tryghed ved at være tilset af den samme Jordemoder ved hver konsultation, få tryghedsscanninger efter behov og kom med på vores træning for gravide.

Læs mere her.

Kropsterapi for gravide
Kropsterapi er en behandlingsform, der hjælper kroppen tilbage i balance. Via blid pulserende massage, meridianmassage, åndedrætsteknikker og akupressur, arbejdes der på både fysiske og psykiske ubalancer, og kroppen aktiveres til at hele sig selv.

Læs mer her.

Jordemoderhuset Yoga
Fødselsforberedelse med Yoga & Mindfulness
Vi tilbyder dig et skræddersyet kursus, hvor du ved hjælp af træning, opnår at kunne bruge vores effektive åndedrætsteknikker, gennem hele fødslens forløb.

Vi giver dig mentale strategier, der styrker din tillid og accept af fødslen og hjælper dig til at holde fokus.

Dette kursus er det helt rigtige for dig, der godt kunne tænke dig at være nærværende og glæde dig til at skulle føde.

Læs mere her.