fbpx
DET MED SMÅT

1. Tavshedspligt

Jordemoderhuset har tavshedspligt i forhold til personlige og helbredsmæssige forhold. Jordemoderhusets jordemødre har altid gyldig autorisation og autorisationsnummer kan udleveres til kunder efter ønske.

Helt specifikt for udførelsen af nakkefoldscanninger og misdannelsesscanninger gælder at disse kun kan udføres af personer med gældende certificeringer. Det er Jordemoderhusets ansvar, til enhver tid, at disse er gyldige. Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik.

 

2. Tilmelding og afmelding: YOGA & PILATES (medlemskab) 
Tilmelding til yoga og pilates sker online eller ved at kontakte Jordemoderhuset.

Ved tilmelding oprettes der et medlemskab for kunden. Ved køb af medlemskab hos Jordemoderhuset, er medlemskabet gyldigt i 6 måneder fra købsdatoen.
Medlemskab er personligt og kan ikke overdrages til anden part.

Hvis man er forhindet i at deltage kan man senest 8 timer inden kursets start afmelde sig holdet og derved bevare sit klip. Dette gøres online via medlemsnummer og kode.

For bevægelseshold gælder følgende: Til hold skal man møde op 5-10 min. før og melde sin ankomst til receptionen. Vi sørger for udstyr, måtter o.lign. til undervisningen. Der er ikke badefaciliter til rådighed, men omklædningsrum.

Er man forhindret i at bruge alle sine klip grundet graviditetsbetinget sygemelding, indlæggelse eller ved for tidlig fødsel kan man efter aftale med Jordemoderhuset overdrage de resterende klip til an anden. Hvis man ikke ønsker dette, og ønsker at få omkostninger ved et eller flere klip refunderet, skal gyldig lægeerklæring eller indlæggelsespapirer forevises.

 

3. Tilmelding og aflysning af FØDSELSFORBEREDELSE FOR PAR, FØDSELSFORBEREDELSE MED YOGA & MINDFULNESS, FØRSTEHJÆLP OG ANDRE KURSER OG FOREDRAG.

Ved tilmelding til FØDSELSFORBEREDELSE, FØRSTEHJÆLP OG ANDRE KURSER købt online gælder almindelig 14 dages fortrydelsesret. Dvs. man kan fortryde sit køb op til 14 dage efter ordren er afgivet. Fortrydelse af køb skal ske ved henvendelse til klinikken pr. mail på mail@jordemoderhuset.

Din tilmelding er bindende, så snart du har meldt dig til.

  • Ved afmelding mere end 30 dage før starttidspunktet, får du refunderet 100 % af det fulde beløb.
  • Ved mindre end 30 dage, men mere end 14 dage før starttidspunktet, får du refunderet 50 % af det fulde beløb. Skriv en e-mail til mail@jordemoderhuset.com, hvis du ønsker at afmelde dig et kursus.
  • Ved afbud mindre end 14 dage før starttidspunkt får du ingen refusion af dit indbetalte kursusbeløb.

 

Bliver du forhindret på en mødegang ( til modulkurset ), så hjælper vi gerne med at finde et erstatningstidspunkt, hvis det er muligt at gennemføre inden fødsel. Ved afbud, også i sidste øjeblik, er du velkommen til at sende en anden deltager i dit sted. Giv besked til mail@jordemoderhuset.com.

Føder du før tid ( før 2 uger fra terminsdato ), og derfor ikke har brug for kurset, får du 100% af beløbet refunderet. Du bedes kontakte Jordemoderhuset på mail@jordemoderhuset.com.

Vi refunderer ikke beløbet, hvis kurset sker inden for 2 uger før din terminsdato, og du føder inden for de 2 uger.

 

4. Booking og aflysning: SCANNING, AKUPUNKTUR, MASSAGE, ZONETERAPI, JORDEMODERKONSULTATIONER OG ANDRE BEHANDLINGER.

Booking af ovenstående behandlinger kan ske online eller ved telefonisk henvendelse til klinikken.

Aflysning til ovenstående behandlinger skal ske senest 24 timer inden behandlingens start. Aflysning kan, hvis man har booket online, gøres online. Hvis aflysningen sker inden for 24 timer af aftalen, skal aflysningen ske telefonisk eller via mail. Det kan ske at man stadig skal betale et gebyr pga. sen afmelding.


Ved aflysning inden for 12 timer af din aftale,

opkræves der et aflysningsgebyr på 350 kr. 

Ved udeblivelse uden forudgående aflysning, faktureres man det fulde beløb for behandlingen eller et gebyr.

Ved udeblivelse pga. akutte graviditetsgener eller fødsel, kan man ekstraordinært undgå at blive faktureret det fulde beløb, ved henvendelse til klinikken og fremvisning af dokumentation.

Specifikt for modningsakupunktur:

Ved ønske om at afmelde sin tid til modningsakupunktur, skal man henvende sig til klinikken,  da man hvis man er gået i fødsel, kan afmelde sin tid uden yderligere beregning. Vi opfordrer til at man kontakter klinikken så hurtigt som muligt.

 

5. Gavekort

Gavekort skal indløses inden den dato der er anført på gavekortsbeviset. Bortkommen gavekort erstattes ikke. Gavekort er ikke personlige og kan godt overgives til anden part. Gavekort kan ikke indløses til penge. Gavekort kan godt bruges til andet end hvad der er skrevet på beviset. Gavekort kan refunderes inden for 14 dage at have købt det.