fbpx

Efterfødselssamtale

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

I følge Sundhedsstyrelsens retningslinier, bør fødestedet tilbyde den nybagte familie en efterfødselssamtale, som udgangspunkt med den jordemoder, der tog imod deres barn.

 

Alligevel er det sjældent, at den nybagte familie får en sådan efterfødselssamtale. Enten fordi det simpelthen ikke er blevet tilbudt på fødestedet, eller fordi tilbuddet er druknet i den information, man får som nybagt familie.

 

Dog oplever mange, at der efterfølgende opstår et behov for at tale om fødselsforløbet. Således at den enkelte nybagte mor eller par, får bearbejdet deres oplevelser, tanker eller bekymringer.

 

Efterfødselssamtaler er ikke udelukkende tiltænkt kvinder eller par, med en lang kompliceret fødsel. Også i de forløb, der fra fagpersoners synsvinkel opfattes som normale og ukomplice- rede, kan der være ting der er behov for at tale om.

 

Efterfødselssamtalen er også et oplagt udgangspunkt til, at få rådgivning omkring en evt. senere graviditet og fødsel.

 

Jordemoderhuset tilbyder derfor efterfødselssamtaler, som tager udgangspunkt i den enkeltes families oplevelser i forbindelse med graviditet og fødsel.

 

Derudover er det vigtigt at, vi får talt om eventuelle gener fra bristninger, om genoptagelse af samliv, evt. prævention, bækken- bundstræning og inkontinens.

 

For at vi sammen kan afklare de spørgsmål der naturligt opstår efter fødslen, er det vigtigt at I inden samtalen, sender jeres kopi af fødejournalen.

 

Dette betyder at vi får mulighed for at forberede os, således at I når samtalen er slut, forhåbentlig føler jer godt informeret og har fået snakket om det, der for jer var vigtigt.

Vil du sende din journal?

Pris

1500 kr – 2.timer.

 

Få ro til nærvær – & få mad leveret til døren i den første tid.

Barselsmad - Læs mere her

Vi er gået ind i et samarbejde med Barselsmad.dk
om at tilbyde de bedste vilkår for
nye mødre & familier i den første tid.

Mad til nybagte mødre og deres familier i den første tid efter fødslen. Maden leveres til døren i hovedstadsområdet eller kan afhentes ved nærmere aftale. Retterne er sammensat og tilberedt af en erfaren kok og en fødselshjælper.

Vidste du…

Barselsmad er et omsorgsprojekt startet af mødre, at også leverer plantebaseret mad, at du fortjener sund og nærende mad, hvor langt du end er i din barsel?

Alt er hjemmelavet af økologiske råvare
og med sirligt udvalgte ingredienser med fokus
på støtte af amning og kærlighed
til en efterfødselskrop.
Priser

1200 Kr. for en person
1950 Kr. for to personer
2850 Kr. for tre personer
3700 Kr. for fire personer

Du får 8 retter pr kuvert som du enten kan spise til frokost eller aftensmad.

Retterne består blandt andet af Chili con Carne, Chakchouka, Kartoffel-porre suppe, Daal, Nanny’s Chicken Stew, Blomkålscurry, Mormor’s Vintergryde og Bean Pot.

Du får også friskbagte og fiberrige surdejsboller, amme-barer samt en dejlig ristet granola.

Folk booker/køber også

Fødselsforberedelse
Vi tilbyder en lang række tilbud til fødselsforberedelse.
Baby behandling
Vi tilbyder behandling til baby mod følgende problemer/udfordringer: Skævheder & spændinger ( kommet f eks i forbindelse med fødsel) Fordøjelsesproblemer Ammeudfordinger Søvnproblemer
Post Partum Kit
Jordemoderhusets eget efterfødselskasse med alt det essentielle til efter en fødsel. Valgt af jordemødre - til nye mødre!