FØDSELSHJÆLP
Vandfoedsel

Kontakt os og hør om mulighederne

Telefon: 3333 7111 Mail: mail@jordemoderhuset.com

2-3

I Jordemoderhuset tilbyder vi personlig og kompetent jordemoderassistance under din graviditet og fødsel.

 

For mange kvinder er det et stort ønske at kende den Jordemoder der er ved hendes side under fødslen.

 

Fordi det er trygt at have en Jordemoder der kender til netop DIN graviditet, DIN baggrund og DINE ønsker og med det kendskab kan vi på bedst mulige måde, opfylde hvad der er vigtigt for netop dig.

 

Vi ved at det er meget væsentligt at man som fødende føler sig tryg og har en dyb tillid til de mennesker der er omkring en, når man skal føde sit barn. Således at der skabes ro og harmoni til at kvinden uforstyrret kan koncentrere sig om at lade kroppen arbejde, da denne ro og harmoni er af væsentlig betydning for, at kvindekroppen kan mobiliserer så store kræfter, som det er at føde et barn.

 

Det er derfor vores fornemste opgave at guide og vejlede dig gennem hele graviditeten og på den måde hjælpe dig til at skabe en tryghed og tro på, at du er den bedste til at tolke din krops signaler, under graviditeten og fødslen og når barnet er født. Det vil skabe mere ro, når du stoler på, at du kan tolke og imødekomme dit barns signaler.

 

Med en Jordemoder fra Jordemoderhuset ved din side, kan du sikre dig at det er den samme Jordemoder, der med god tid, følger dig i din graviditet, fødslen og i den første barselstid.

 

Vi står til rådighed i tilfælde af fødsel døgnet rundt, fra tre uger før, til to uger efter din termin.

 

Vi arbejder to Jordemødre sammen, ud fra det princip, at vi på den måde sikre dig, at der altid er en Jordemoder der har mulighed for at se dig, ligegyldigt om det er et behov der ikke allerede på forhånd er aftalt. Det er en sikkerhed, hvis der er ferie eller der skulle opstå sygdom.

 

Desuden er der til hjemmefødsler, altid to Jordemødre tilstede under fødslen og det betyder, at du vil kende begge to.

 

Vi tilrettelægger vores tid så den passer til netop DINE/ JERES behov. Det betyder at er vi fleksible mht. tidspunkter for aftaler, da det ofte har afgørende betydning for om den gravides partner har mulighed for at deltage i konsultationerne, hvis dette er ønsket. Enkelte konsultationer kan desuden foregå i eget hjem, når dette er et behov.

Koebenhavns Foedeklinik 3

Vi kommer hjem til dig når fødslen starter, hvad enten du ønsker det så snart veerne begynder, eller først lidt senere i forløbet.

 

Er fødslen planlagt til at skulle foregå på et hospital, betyder det at du får mulighed for at blive længere hjemme hos dig selv i trygge omgivelser og på den måde ikke skal være urolig for hvornår du skal tage af sted, eller om du bliver sendt hjem igen.

 

Når fødslen foregår på et hospital er din Jordemoder fra Jordemoderhuset, den Jordemoder der assisterer, følger dig og støtter dig hele vejen. Dog kan vi de fleste steder, ikke være dem der tager imod barnet, da dette ikke længere er accepteret af det offentlige.

 

Er ønsket om fødslen at den skal foregå hjemme, er det vigtigt at oplyse, at vi udelukkende varetager fødsler hvor kvinden er sund og rask og graviditeten er forløbet normalt og ukompliceret. Skulle der opstå komplikationer, overflytter vi naturligvis til hospitalet.

 

Vi medbringer den samme medicin som der findes på en fødestue.

 

Vi bliver hos jer indtil et par timer efter jeres barns fødsel.

 

Vi arbejder efter gældende lovgivning om Jordemødres selvstændige virksomhedsområde.

Pris

Den STORE pakke
Pris: 36.900,-
/

 • Jordemoderkonsultationer efter behov (normalt mellem 8-10).
 • Tryghedsscanning efter behov.
 • Mulighed for at komme i kontakt med en jordemoder på mail, tlf eller sms, hver dag ved akut opståede spørgsmål eller tvivl.
 • Deltagelse på et Fødselsforberedelseskursus efter eget valg. ( Endagskursus eller Yoga/Mindfulness )
 • Jordemoderassistance under fødslen ( hjemme eller følgeskab på hospitalet ) .
 • Anmeldelse af fødslen til relevante myndigheder
 • Et barselsbesøg i hjemmet inkl. PKU.
 • Efterfødselssamtale

Den LILLE pakke
Pris: 33.000,-
/

 • 1 Jordemoderkonsultation.
 • Mulighed for at komme i kontakt med en jordemoder på mail, tlf eller sms, hver dag ved akut opståede spørgsmål eller tvivl.
 • Jordemoderassistance under fødslen ( hjemme eller følgeskab på hospitalet ) .
 • Anmeldelse af fødslen til relevante myndigheder
 • Et barselsbesøg i hjemmet inkl. PKU.
 • Efterfødselssamtale

 

Det er muligt at tilkøbe deltagelse på et Fødselsforberedelseskursus efter eget valg. ( Endagskursus eller Yoga/Mindfulness )

Godt at vide
 • Hvis DU/I ikke ønsker hele pakken, eller har ønsker om et andet tilbud, finder vi sammen ud af det.
 • I er meget velkommen til ar ringe hvis i har spørgsmål, vi kan også lave en aftale om en uforpligtende samtale i vores klinik.
 • Vi gør opmærksom på at hvis du vælger en kendt jordemoderordning (hvor vi varetager alle dine konsultationer), kontakter vi fødestedet med henblik på at aflyse dine kommende tider, indhente relevante journaler mm. Det betyder altså ikke ekstra arbejde for dig.
 • Hvis du er medlem af sygeforsikring danmark kan du få ca. 2500 kr. af beløbet refunderet.
Folk booker også...
Privat Jordemoder
Her i Jordemoderhuset kan du få din egen Jordemoder igennem hele din graviditet. Opnå optimal tryghed ved at være tilset af den samme Jordemoder ved hver konsultation, få tryghedsscanninger efter behov og kom med på vores træning for gravide.

Læs mere her.

Kropsterapi for gravide
Kropsterapi er en behandlingsform, der hjælper kroppen tilbage i balance. Via blid pulserende massage, meridianmassage, åndedrætsteknikker og akupressur, arbejdes der på både fysiske og psykiske ubalancer, og kroppen aktiveres til at hele sig selv.

Læs mer her.

Jordemoderhuset Yoga
Fødselsforberedelse med Yoga & Mindfulness
Vi tilbyder dig et skræddersyet kursus, hvor du ved hjælp af træning, opnår at kunne bruge vores effektive åndedrætsteknikker, gennem hele fødslens forløb.

Vi giver dig mentale strategier, der styrker din tillid og accept af fødslen og hjælper dig til at holde fokus.

Dette kursus er det helt rigtige for dig, der godt kunne tænke dig at være nærværende og glæde dig til at skulle føde.

Læs mere her.

Meld dig til vores nyhedsbrev.