Fødselshjælp

I Jordemoderhuset tilbyder vi personlig og kompetent jordemoderassistance under din graviditet og fødsel. Dette tilbyder vi gennem vores engagement i den private fødeklinik Københavns Fødeklinik

 

For mange kvinder er det et stort ønske at kende den Jordemoder der er ved hendes side under fødslen.

 

Fordi det er trygt at have en Jordemoder der kender til netop DIN graviditet, DIN baggrund og DINE ønsker og med det kendskab kan vi på bedst mulige måde, opfylde hvad der er vigtigt for netop dig.

 

Vi ved at det er meget væsentligt at man som fødende føler sig tryg og har en dyb tillid til de mennesker der er omkring en, når man skal føde sit barn. Således at der skabes ro og harmoni til at kvinden uforstyrret kan koncentrere sig om at lade kroppen arbejde, da denne ro og harmoni er af væsentlig betydning for, at kvindekroppen kan mobiliserer så store kræfter, som det er at føde et barn.

 

Det er derfor vores fornemste opgave at guide og vejlede dig gennem hele graviditeten og på den måde hjælpe dig til at skabe en tryghed og tro på, at du er den bedste til at tolke din krops signaler, under graviditeten og fødslen og når barnet er født. Det vil skabe mere ro, når du stoler på, at du kan tolke og imødekomme dit barns signaler.

 

 

Vi tilrettelægger vores tid så den passer til netop DINE/ JERES behov. Det betyder at er vi fleksible mht. tidspunkter for aftaler, da det ofte har afgørende betydning for om den gravides partner har mulighed for at deltage i konsultationerne, hvis dette er ønsket. Enkelte konsultationer kan desuden foregå i eget hjem, når dette er et behov.

 

Vi kommer hjem til dig når fødslen starter, hvad enten du ønsker det så snart veerne begynder, eller først lidt senere i forløbet.

 

Er fødslen planlagt til at skulle foregå på et hospital, betyder det at du får mulighed for at blive længere hjemme hos dig selv i trygge omgivelser og på den måde ikke skal være urolig for hvornår du skal tage af sted, eller om du bliver sendt hjem igen.

 

 

 

 

 

 

Hvis du er medlem af Sygeforsikring Danmark kan det indberettes. Der refunderes op til 2400 kr. samlet på Jordemoderydelser, over en periode på 12 måneder.

Læs mere her på Sygeforsikring Danmarks hjemmeside.

 

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

Lea, Rikke, Anne og de andre jordemødre på Københavns Fødeklinik

Meld dig til vores nyhedsbrev.