Mellemkødsmassage/Arvævsmassage
A mother holds her newborn in the hospital just after giving birth.

Bestil tid

Kan du ikke finde en tid der passer, så er du velkommen til at ringe til os.

BOOK HER
DSC_6708
Behandler

MOLLY MØRCH

MASSØR OG SOMATISK SEXOLOGISK TERAPEUT
 •  Udfører alle former for gravidmassage
 •  Udfører arvævsmassage
 • Udfører intimbehandlinger (fødselsforberedende samt efter fødsel)
 • Lægeeksamineret fysiurgisk massør mm (AM massageskole)
 • Gravidmassage kursus
 •  Sexological Bodywork certificeret
 • Uddannet psykoterapeut i 2022 (Bodynamic)
 • Traume terapi uddannelse (Bodynamic)
 • Bor i Lyngby med to store teenagere

I Jordemoderhuset tilbyder vi forskellige former for perineum massage. 

Massage af kønsdele gøres på baggrund af principperne fra min praktiske sexologiske uddannelse (Somatic Sex Education). Jeg tilbyder kun massager med lav intensitet hvor der er fokus på forbindelse og sansning og ikke orgasme. Typisk er massagen med et formål, f.eks. arvævsbehandling eller fødselsforberedende. Massagen sker i konstant kontakt med hvordan du oplever det, og vi er dermed i dialog det meste af behandlingen.

 

Samtale

Den indledende, eller opfølgende, samtale er en stor del af en intimbehandling hos mig. Det er vigtigt at du har tillid til mig, og at jeg har en forståelse af hvor du er i dit liv. Nogle vælger at vente med berøringsdelen til de har været i klinikken et par gange. Det er meget vigtigt at vi ikke går for hurtigt frem da dette kan gøre mere skade end gavn. Dette er blandt andet en af grundene til at jeg har valgt også at tage terapeutiske uddannelser.

 

Massagen

Massage af kønsdele gøres på baggrund af principperne fra min praktiske sexologiske uddannelse (Somatic Sex Education). Jeg tilbyder kun massager med lav intensitet hvor der er fokus på forbindelse og sansning og ikke orgasme. Typisk er massagen med et formål, f.eks. arvævsbehandling eller fødselsforberedende. Massagen sker i konstant kontakt med hvordan du oplever det, og vi er dermed i dialog det meste af behandlingen.

Fødselsforberedende mellemkødsmassage

Fra uge 36 anbefales det at massere sit mellemkød 3 gange om ugen, men får du det gjort? Kom godt i gang med en fødselsforberedende mellemkødsmassage hvor Molly trygt forklarer dig hvad der sker og hvordan du selv fortsætter derhjemme. Første gang er altid halvanden time, men efterfølgende gange kan godt være en time. Behandlingen er rolig, tryg og professionel og de fleste finder den afslappende. Molly har en baggrund som somatisk terapeut og massør med speciale i traumer og praktisk seksualitet.

 

Arvævsmassage efter vaginal fødsel 

Rigtigt mange vaginale fødsler resulterer i bristninger. For nogle bliver de ar der kommer heraf skyld i gener, føleforstyrrelser eller smerter. Fokuseret arvævsmassage kan med relativt få behandlinger (typisk 3-5) afhjælpe mange af disse problemer. Behandlingen er rolig med fokus på afslapning og afspænding. Første gang er altid halvanden time da behandlingen indledes med en samtale så den bedste oplevelse sikres. Herefter kan de fleste klare sig med en time. Behandlingen udføres af Molly der har en baggrund som somatisk terapeut og massør med speciale i traumer og praktisk seksualitet. 

 

Arvævsmassage efter kejsersnit 

Kejsersnit fører altid et relativt stort ar med sig. For nogle bliver det ar der kommer heraf skyld i gener, føleforstyrrelser eller smerter. Fokuseret arvævsmassage kan med relativt få behandlinger (typisk 3-5) afhjælpe mange af disse problemer. Behandlingen er rolig med fokus på afslapning og afspænding. Første gang er altid halvanden time da behandlingen indledes med en samtale så den bedste oplevelse sikres. Herefter kan de fleste klare sig med en time. Behandlingen udføres af Molly der har en baggrund som somatisk terapeut og massør med speciale i traumer og praktisk seksualitet

Pris

Pris: 1250,- / 90 min. ( 1. behandling )

Pris: 850,- / 60 min. ( efterfølgende behandlinger )

Godt at vide
 • Ikke tantra

  Behandlingerne hos mig er ikke tantra. Jeg bliver nogle gange spurgt om jeg tilbyder tantramassage eller hvad forskellen er på det jeg laver og tantramassage eller yonimassage. Tantra indebærer et bestemt verdenssyn og en bestemt måde at se “mænd” og “kvinder” som jeg ikke kan tilslutte mig. Tantra indebærer også for mange en art spiritualitet som jeg ikke mener hører hjemme eller er nødvendig for at arbejde bevidst eller oplyst med seksualitet. Slutteligt er det at være tantrabehandler eller tantramassør ikke en reguleret profession, man har dermed ikke mulighed for at fratage folk deres mulighed for at tilbyde behandlinger hvis de opfører sig uhensigtsmæssigt, det synes jeg er et stort problem.

 • Ikke for cis kønnede mænd

  Vi tilbyder ikke intimbehandlinger til mennesker med en pik/penis.

Folk booker også...
Privat Jordemoder
Her i Jordemoderhuset kan du få din egen Jordemoder igennem hele din graviditet. Opnå optimal tryghed ved at være tilset af den samme Jordemoder ved hver konsultation, få tryghedsscanninger efter behov og kom med på vores træning for gravide.

Læs mere her.

Kropsterapi for gravide
Kropsterapi er en behandlingsform, der hjælper kroppen tilbage i balance. Via blid pulserende massage, meridianmassage, åndedrætsteknikker og akupressur, arbejdes der på både fysiske og psykiske ubalancer, og kroppen aktiveres til at hele sig selv.

Læs mer her.

Jordemoderhuset Yoga
Fødselsforberedelse med Yoga & Mindfulness
Vi tilbyder dig et skræddersyet kursus, hvor du ved hjælp af træning, opnår at kunne bruge vores effektive åndedrætsteknikker, gennem hele fødslens forløb.

Vi giver dig mentale strategier, der styrker din tillid og accept af fødslen og hjælper dig til at holde fokus.

Dette kursus er det helt rigtige for dig, der godt kunne tænke dig at være nærværende og glæde dig til at skulle føde.

Læs mere her.