fbpx

Flow

Ved en flowscanning tages forskellige mål af fosteret, og der laves et vægtestimat. Vi undersøger blodgennemstrømningen i navlesnoren for  at danne os et billede af, hvordan moderkagen fungerer.

 

Med til vurderingen af barnets trivsel udføres en undersøgelse af arteria cerebri media, en af de store hjernepulsårer og måling af fostervandsmængde med udregning af AFI-index.

 

Denne scanning er en meget detaljeret scanning, der giver et fyldstgørende billede af barnets trivsel. Scanningen henvender sig især til dem, der tidligere har født et barn med komplikationer eller har fået beskeder tidligere i denne graviditet, der har gjort dem bekymrede og nu ønsker en virkelig grundig scanning. Som altid, kontaktes sygehus, hvis der findes uregelmæssigheder.

Pris

1200 kr – 30 min.

 

Folk booker/køber også

Fødselsforberedelse
Vi tilbyder en lang række tilbud til fødselsforberedelse.
Baby behandling
Vi tilbyder behandling til baby mod følgende problemer/udfordringer: Skævheder & spændinger ( kommet f eks i forbindelse med fødsel) Fordøjelsesproblemer Ammeudfordinger Søvnproblemer
Post Partum Kit
Jordemoderhusets eget efterfødselskasse med alt det essentielle til efter en fødsel. Valgt af jordemødre - til nye mødre!