FLOWSCANNING
umbicord

Bestil tid

Kan du ikke finde en tid eller logge ind, så ring til os på 3333 7111

BOOK HER

Ved en flowscanning tages forskellige mål af fosteret, og der laves et vægtestimat. Vi undersøger blodgennemstrømningen i navlesnoren for  at danne os et billede af, hvordan moderkagen fungerer.

 

Med til vurderingen af barnets trivsel udføres en undersøgelse af arteria cerebri media, en af de store hjernepulsårer og måling af fostervandsmængde med udregning af AFI-index.

 

Denne scanning er en meget detaljeret scanning, der giver et fyldstgørende billede af barnets trivsel. Scanningen henvender sig især til dem, der tidligere har født et barn med komplikationer eller har fået beskeder tidligere i denne graviditet, der har gjort dem bekymrede og nu ønsker en virkelig grundig scanning. Som altid, kontaktes sygehus, hvis der findes uregelmæssigheder.

Pris

Pris: 1400 kr. / 45 min.

Godt at vide
Folk booker også...
Privat Jordemoder
Her i Jordemoderhuset kan du få din egen Jordemoder igennem hele din graviditet. Opnå optimal tryghed ved at være tilset af den samme Jordemoder ved hver konsultation, få tryghedsscanninger efter behov og kom med på vores træning for gravide.

Læs mere her.

Kropsterapi for gravide
Kropsterapi er en behandlingsform, der hjælper kroppen tilbage i balance. Via blid pulserende massage, meridianmassage, åndedrætsteknikker og akupressur, arbejdes der på både fysiske og psykiske ubalancer, og kroppen aktiveres til at hele sig selv.

Læs mer her.

Jordemoderhuset Yoga
Fødselsforberedelse med Yoga & Mindfulness
Vi tilbyder dig et skræddersyet kursus, hvor du ved hjælp af træning, opnår at kunne bruge vores effektive åndedrætsteknikker, gennem hele fødslens forløb.

Vi giver dig mentale strategier, der styrker din tillid og accept af fødslen og hjælper dig til at holde fokus.

Dette kursus er det helt rigtige for dig, der godt kunne tænke dig at være nærværende og glæde dig til at skulle føde.

Læs mere her.