fbpx

Kønsscanning

BILLEDER VIA TRICEFY

 

Vi videresender dine scanningsbilleder via Tricefy, som er et cloud baseret billedsharing redskab udviklet til sundhedsbranchen.

Læs mere om Tricefy her.

Er det snart tid til at se hvad det er der gemmer sig inde i maven ? Listen med navne er sikkert ved at være lange, så måske meget rart at få halveret den liste.

 

Ved en kønsscanning hos Jordemoderhuset tilbyder vi KØNSGARANTI. Det betyder, kan vi kke tyde kønnet ved første scaning, så tilbyder vi en genscanning indtil vi ser hvad der gemmer sig. Genscanninger tilbydes kun på hverdage.

Der scannes primært i 2D, men er det muligt prøver vi gerne at scannes i 3D.

Fra 14+0

Pris

Pris: 550,- / 15 min.

Godt at vide

  • Du er naturligvis velkommen til at tage familie og venner med til din kønsscanning. Børn er også meget velkomne. Vi har et stort og rummeligt scanningsrum med plads til jer alle.
  • Der printes kun sort/hvid-billeder og måske et par farvefoto, hvis der er tid og mulighed.
  • Scanningsperiode: Uge 14+0 – 42
  • Kønsscanning er en udvendig scanning

BILLEDER VIA TRICEFY

 

Vi videresender dine scanningsbilleder via Tricefy, som er et cloud baseret billedsharing redskab udviklet til sundhedsbranchen.

Læs mere om Tricefy her.

Vi har været til scanning 2 gange ved Jordemoderhuset – begge gange var en rigtig god oplevelse! Især til kønsscanning var Jordemoder Vibeke virkelig sød og dygtig. Vi venter en lille pige, som ikke var meget for, at ligge så vi kunne se hendes køn rigtigt. Selvom der var fuldt booket, fandt Vibeke samme dag tid til, at vi kunne komme tilbage og efter 3 forsøg var hun ikke i tvivl, om det var en lille pige der gemte sig. De varmeste anbefalinger herfra .

Anne-Katrine

Folk booker/køber også

Fødselsforberedelse
Vi tilbyder en lang række tilbud til fødselsforberedelse.
Baby behandling
Vi tilbyder behandling til baby mod følgende problemer/udfordringer: Skævheder & spændinger ( kommet f eks i forbindelse med fødsel) Fordøjelsesproblemer Ammeudfordinger Søvnproblemer
Post Partum Kit
Jordemoderhusets eget efterfødselskasse med alt det essentielle til efter en fødsel. Valgt af jordemødre - til nye mødre!