TIDLIG SCANNING

Vi laver i Jordemoderhusets Scanningsklinik rigtig mange tidlige scanninger og har derfor stor erfaring med det.

 

Hos os kan du blive scannet allerede fra uge 5+0.

 

Her vil vi blandt andet kunne se om graviditeten sidder hvor den skal i livmoderen og se hjerteblink ( hjerteblink dog først fra uge 6+0).

 

Vi kommer også med en kvalificeret vurdering af hvor langt du er henne i din graviditet, hvis du er i tvivl om dette.

 

Vores scanningsjordemødre er alle højt uddannede og meget erfarne i at foretage tidlige scanninger. Det er din sikkerhed for, at du får en professionel og kvalificeret sundhedsfaglig vurdering af din graviditet.

 

De meget tidlige scanninger (inden uge 10) udføres vaginalt. Efter uge 10 er det muligt at tilbyde tidlige scanninger transabdominalt (scanning på maven). Det vurderes fra gang til gang af scanningsjordemoderen.

 

Vores scanningsjordemødre er alle erfarne i at foretage vaginale scanninger og det gøres både smertefrit og med respekt for, at det ikke er en situation alle føler er behagelig. Vi tilbyder et meget behageligt leje, hvor man ikke, som ved traditionelle gynækologiske lejer, har benene i bøjler. Hos os hviler dine hæle i nogle minibøljer, som de fleste kvinder oplever som en mere behagelig stilling.

 

 

Praktisk info

  • Scanningsperiode: fra uge 5+0 – 13+6
  • Pris: 500,- / ved første tidlige scanning modtager du altid et rabatkort, så evt. efterfølgende tidlige scanninger KUN koster 350,-
  • Ved tidlige scanninger får du billeder med hjem.
  • Der tilbydes INGEN GRATIS genscanning på denne type scanning.
  • Hjerteblink?

  • Hjerteblink kan som regel ses fra ca. 6+0. Vi kan dog ikke garantere det, da det kan være, at du ikke er helt så langt henne som du tror.

Meld dig til vores nyhedsbrev.