fbpx

Fødselsforberedelse for par

Fødsels-
forberedelse for par

Så tilmeld dig og din partner dette kursus!

Fødselsforberedelse for par forløber en enkelt dag. I er ledet af en erfaren jordemoder og vores faste yoga- & mindfulness instruktør. I bliver guidet igennem og opnår viden og redskaber til at få den bedst mulige fødsel.

I vil få tilsendt Jordemoderhusets  fødselsforberedelsesmateriale på mail, så snart I booker pladsen, så I i ro og mag kan læse det før eller efter kurset. Få op til 50 % tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark. 

PRIS: 2975,- pr. par

Kurset består af 2 moduler på dagen:

Modul 1

Modul 1

Kurset vil indeholde undervisning, dialog og god tid til at stille spørgsmål. Emnerne vil derudover tage udgangspunkt i gruppens behov. Der indlægges naturligvis pauser efter behov.

Vi brugte Jordemoderhuset til fødselsforberedelse af vores førstefødte. Alle trin op til, under og efter fødslen blev gennemgået med stor faglig dygtighed og humor. Vi gik derfra med en følelse af tryghed, i en tid hvor man let bliver usikker og modtagelig overfor tvivlsomme råd. Vi vil varmt anbefale Jordemoderhuset!

Godt at vide

Vi er SÅ glade for, at vi tog dette kursus! Indholdet er super relevant og konkret. Det fungerer rigtig godt med en praktisk øvelsesdel samt en mere dybdegående del med gennemgang af hele fødslen, og hvad der sker hvornår.

Da vandet gik blot en uge efter vi havde haft kurset, var vi helt rolige, også selv om vi kun var 35+1 henne, fordi vi vidste, hvad vi skulle i gang med.

De praktiske øvelser hjalp os godt igennem de forskellige faser, og fødslen endte godt med at vores lille nye og sunde pige kom til verden. Vi har for længst anbefalet kurset til andre kommende forældre vi kender.