fbpx

Genopfriskningskursus

Genopfrisknings-
kursus

Til dig, der har født før

En enkel kursusgang for kvinder, der ved en tidligere graviditet allerede har gået til fødselsforberedelse, og som ønsker en genopfriskning.

Vi tilbyder dig et brush up kursus, hvor du får genopfrisket smertehåndtering, vejrtrækningsøvelser og hensigtsmæssige måder at bevæge dig på gennem fødslen.

Derudover arbejder vi med det, I ønsker at fokusere på, så undervisningen er målrettet jeres behov.

I får desuden tilsendt Jordemoderhusets eget fødselsforberedende materiale. Her står alt det, vi gennemgår til et heldagskursus, og der er samtidig plads til noter.

Det er en fordel, at du deltager sammen med din fødselspartner.

PRIS: 1.395,- / 3 timer & 15 minutter

Godt at vide

Vi er SÅ glade for, at vi tog dette kursus! Indholdet er super relevant og konkret. Det fungerer rigtig godt med en praktisk øvelsesdel samt en mere dybdegående del med gennemgang af hele fødslen, og hvad der sker hvornår.

Da vandet gik blot en uge efter vi havde haft kurset, var vi helt rolige, også selv om vi kun var 35+1 henne, fordi vi vidste, hvad vi skulle i gang med.

De praktiske øvelser hjalp os godt igennem de forskellige faser, og fødslen endte godt med at vores lille nye og sunde pige kom til verden. Vi har for længst anbefalet kurset til andre kommende forældre vi kender.

Vi var som par til fødselsforberedelse (genopfriskningskursus 3 timer) for flergangsfødende, og det var helt fantastisk givende.

Så professionel jordemoder, så nærværende, dejlige lokaler og bløde madrasser.

Vi kunne ikke ønske os noget bedre - og til en rigtig fair pris.

Derudover tilkøbte vi en privat jordemodertime, som gav os det sidste boost og afklarethed for os som par. Vi kan kun anbefale det her sted, så god og kompetent hjælp.