fbpx

Fertilitet hos Jordemoderhsuet

Hos Jordemoderhuset tilbyder vi en bred vifte af behandlinger til dig har et ønske om graviditet
Behandlingerne er både til dig der ikke er i fertilitetsbehandling, men ønsker at understøtte den naturlige proces, hvad enten du har forsøgt over en periode eller snart planlægger at gå igang.Behandlingerne er også til dig der er i fertilitetsbehandling i Danmark eller i udlandet.
Uanset grundene, så har Jordemoderhuset en række ydelser, der kan hjælpe jer på vejen til at blive gravid. 

Hvilken behandlingsform skal du vælge ?

Det kan være svært at navigere i et hav af tilbud, og man ved ikke ‘hvad der er bedst’.

Vi tilbyder dels en fertilitetsscanning, som både kan benyttes hvad enten du er i fertilitetsbehandling eller ej, da den fortæller hvordan din livmoder, slimhinde, æggestokke og follikler ser ud på det pågældende tidspunkt.

Vi tilbyder både akupunktur og zoneterapi, som med stor fordel kan opstartes så snart ønsket om graviditet indfinder sig.


Har du hverken forsøgt dig med akupunktur eller zoneterapi før, så anbefaler vi at du læser om de to behandlingsformer og vælger derefter.


Desuden tilbyder vi en et forløb hos en af klinikkens akupunktører Dea, forløbethandler om at komme fra hjernen og ned I hjertet – fra hovedet og ned I kroppen. Vi ønsker at skabe et trygt rum hvor du kan give slip og komme ned i kroppen.

Gennem bevægelse, meditation, deling, øvelser, og NADA akupunktur gør vi en indsats for at afspænde dit nervesystem og give dig ro i sindet.