fbpx

GENOPFRISKNING / PRIVAT FØDSELSFORBEREDELSE

GENOPFRISKNING / PRIVAT FØDSELS-
FORBEREDELSE

Til dig, der har født før

Individuel fødselsforberedelse er for par eller kvinder, som ønsker en genopfriskning af tidligere fødselsforberedelse, der bliver tilrettelagt efter jeres ønsker og behov.

Vores private fødselsforberedelse forløber over 2 timer.

Til privat fødselsforberedelse kan vi snakke om:

Hvis I har andre emner, I ønsker at fokusere på, underviser vi naturligvis også i dem, så undervisningen er målrettet jeres behov.

I vil få tilsendt Jordemoderhusets  fødselsforberedelsesmateriale på mail, så snart I booker pladsen, så I i ro og mag kan læse det før eller efter kurset. Få op til 50 % tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark.

Ring til os for at booke privat fødselsforberedelse. 

 Pris: 2.100,- / 2 timer

I efteråret 2010 var jeg højgravid, og min australske mand og jeg søgte med lys og lygte efter fødselsforberedelse på engelsk. Efter anbefaling fra min egen jordemoder, henvendte jeg mig til Jordemoderhuset. Selvom de hos Jordemoderhuset ikke udbyder hold på engelsk, var de utrolig venlige og imødkommende, og tilbød straks at give os enetimer på engelsk skræddersyet til vores behov. Det blev til 2X2 timer i selskab med Rikke, som tog venligt i mod os, og straks fik os til at føle, at vi var i gode hænder.

Rikke gennemgik med stor grundighed – og på glimrende engelsk – fødsel, amning og den første tid med spædbarnet. Modsat de ofte meget korte jordemoderkonsultationer i det offentlige, var der tid til os her, følte vi. Også til at stille spørgsmål, eller blot udtrykke tanker og følelser omkring den forestående fødsel. Vi fik indtryk af, at Rikke var oprigtigt interesseret – både fagligt og personligt – i at vi skulle komme bedst muligt fra start som forældre. Vi følte os trygge og velinformerede, og min mand, som før havde været ret bekymret for fødslen, følte nu, at han vidste mere om hvad han gik ind til, og var derfor langt mere rolig ved tanken om den kommende fødsel.

Jeg giver mine bedste anbefalinger til Jordemoderhuset, og takker for jeres imødekommenhed, fleksibilitet og faglighed. En særlig tak til Rikke for dit venlige og varme væsen. Og undskyld, at denne anbefaling først falder nu – et helt år efter at vores søn, Max, blev født.”

Hav det godt. Måske ses vi, når Max en dag skal være storebror, og vi får brug for jer i Jordemoderhuset igen.