fbpx

Det med småt

Det med småt

Tavshedspligt

Jordemoderhuset har tavshedspligt i forhold til personlige og helbredsmæssige forhold.
Jordemoderhusets jordemødre har altid gyldig autorisation, og autorisationsnummer kan udleveres til kunder efter ønske.

Helt specifikt for udførelsen af nakkefoldscanninger og misdannelsesscanninger gælder, at disse kun kan udføres af personer med gældende certificeringer.

Det er Jordemoderhusets ansvar, til enhver tid, at disse er gyldige. Vi henviser i øvrigt til vores persondatapolitik.

Tilmelding og aflysning til hold, kurser og foredrag  

Ved tilmelding til fødselsforberedelse og andre kurser købt online gælder almindelig 14 dages fortrydelsesret. Dvs. man kan fortryde sit køb op til 14 dage, efter ordren er afgivet. Fortrydelse af køb skal ske ved henvendelse til klinikken pr. mail.

Vi er selvfølgelig opmærksomme på at der kan dukke graviditetsbetingede komplikationer eller det op, der gør at man kan blive nød til at afmelde sig. Tøv ikke med at henvende jer til os.

Skriv en e-mail til mail@jordemoderhuset.com, hvis du ønsker at afmelde dig et kursus.

Ved afbud mindre end 14 dage før starttidspunkt får du ingen refusion af dit indbetalte kursusbeløb.

Bliver du forhindret på en mødegang (til modulkurser), hjælper vi gerne med at finde et erstatningstidspunkt, hvis det er muligt at gennemføre inden fødsel.

Ved afbud, også i sidste øjeblik, er du velkommen til at sende en anden deltager i dit sted. Giv besked til mail@jordemoderhuset.com.

Føder du før tid (før 2 uger fra terminsdato), og derfor ikke har brug for kurset, får du 100 % af beløbet refunderet. 
Du bedes kontakte Jordemoderhuset på mail@jordemoderhuset.com.

Vi refunderer ikke beløbet, hvis kurset sker inden for 2 uger før din terminsdato, og du føder inden for de 2 uger.

Vi forbeholder os retten til IKKE at gennemføre et kursus, hvis der ikke er nok tilmeldinger. Naturligvis vil vi forsøge at skaffe jer en plads på et andet hold eller anden kompensation. Hvis vi ikke kan det, modtager I naturligvis fuld refusion på det indbetalte beløb.

Booking og aflysning af scanning, akupunktur, massage, zoneterapi, jordemoderkonsultation og andre behandlinger

Booking af ovenstående behandlinger kan ske online eller ved telefonisk henvendelse til klinikken.

Aflysning til ovenstående behandlinger skal ske senest 24 timer inden behandlingens start. Aflysning kan, hvis man har booket online, gøres online.

Ved udeblivelse uden forudgående aflysning, faktureres man det fulde beløb for behandlingen.

Ved udeblivelse pga. akutte graviditetsgener eller fødsel, kan man ekstraordinært undgå at blive faktureret det fulde beløb, ved henvendelse til klinikken og fremvisning af dokumentation.

Vi opkræver et ulejlighedsgebyr på 350 kr, hvis man ikke dukker op til som aftalte tid, eller hvis man aflyser INDEN 24 timer inden den aftalte tid er booket.

Specifikt for modningsakupunktur:

Ved ønske om at afmelde sin tid til modningsakupunktur, skal man henvende sig til klinikken,  da man hvis man er gået i fødsel, kan afmelde sin tid uden yderligere beregning. Vi opfordrer til at man kontakter klinikken så hurtigt som muligt.

Gavekort 

Gavekort skal indløses inden den dato der er anført på gavekortsbeviset. Bortkommen gavekort erstattes ikke. Gavekort er ikke personlige og kan godt overgives til anden part. Gavekort kan ikke indløses til penge. Gavekort kan godt bruges til andet end hvad der er skrevet på beviset. Gavekort kan refunderes inden for 14 dage at have købt det.