fbpx

Fødselsforberedelse for par

Fødsels-
forberedelse for par

Så tilmeld dig og din partner dette kursus!

Fødselsforberedelse for par forløber enten over en enkelt dag (10-17) eller over 2 aftener (16-19.30).

I er ledet af en erfaren jordemoder og vores faste yoga- & mindfulness instruktør. I bliver guidet igennem og opnår viden og redskaber til at få den bedst mulige fødsel.

I vil få tilsendt Jordemoderhusets  fødselsforberedelsesmateriale på mail, så snart I booker pladsen, så I i ro og mag kan læse det før eller efter kurset.

Få op til 50 % tilskud, hvis du er medlem af Sygeforsikringen Danmark. 

PRIS: 2975,- pr. par

Kurset består af 2 moduler:

Modul 1

Modul 1

Kurset vil indeholde undervisning, dialog og god tid til at stille spørgsmål. Emnerne vil derudover tage udgangspunkt i gruppens behov. Der indlægges naturligvis pauser efter behov.

Fødselsforberedelse uden hokus pokus

Vi var til fødselsforberedelse som en del af vores forløb hos privat jordemoder i Jordemoderhuset. Indrømmet jeg eller vi var begge lidt skeptisk omkring en "7 timers forestilling", og var begge nok lidt skræmt af, hvad man har set på TV - men det blev gjort til skamme!

Vi startede med at møde ind i en hyggelig lille klinik med snacks og croissanter og en generel god og imødekommende stemning.

Birgitte, som vi blev undervist af, var en stjerne - og kom rundt om alt det, vi som par havde behov for, selv om vi altså var 5 par i alt.

Vi kunne stille spørgsmål og komme med kommentarer undervejs - og både mors og fars bekymringer blev vendt, så der var plads til alle.

Næste del af kurset var 2 timers praktiske øvelser med vejrtrækning, ve-kontrol, fødestillinger mm. var også virkelig godt - og underviser (Ida) skar virkelig ind til benet, således vi kun fik den nødvendige information omkring øvelser, vejrtrækning mm. og ikke et overload af information.

Vigtigst af alt følte vi os begge to meget bedre klædt på til at håndtere fødslen (uanset vaginalt eller KS), og vi føler begge at vi har fået fyldt værktøjskassen med redskaber til at tackle bekymringer og "pressede" situationer, som kan opstå både inden og under fødslen.

PS: Vi har allerede aflyst fødselsforberedelse i offentlig regi.

Godt at vide

Vi brugte Jordemoderhuset til fødselsforberedelse af vores førstefødte. Alle trin op til, under og efter fødslen blev gennemgået med stor faglig dygtighed og humor. Vi gik derfra med en følelse af tryghed, i en tid hvor man let bliver usikker og modtagelig overfor tvivlsomme råd. Vi vil varmt anbefale Jordemoderhuset!

Vi er SÅ glade for, at vi tog dette kursus! Indholdet er super relevant og konkret. Det fungerer rigtig godt med en praktisk øvelsesdel samt en mere dybdegående del med gennemgang af hele fødslen, og hvad der sker hvornår.

Da vandet gik blot en uge efter vi havde haft kurset, var vi helt rolige, også selv om vi kun var 35+1 henne, fordi vi vidste, hvad vi skulle i gang med.

De praktiske øvelser hjalp os godt igennem de forskellige faser, og fødslen endte godt med at vores lille nye og sunde pige kom til verden. Vi har for længst anbefalet kurset til andre kommende forældre vi kender.