fbpx

Flow scanning

Flow scanning

Ved en flowscanning tages forskellige mål af fosteret, og der laves et vægtestimat. Vi undersøger  blodgennemstrømningen i navlesnoren for  at danne os et billede af, hvordan moderkagen fungerer.

Med til vurderingen af barnets trivsel udføres en undersøgelse af arteria cerebri media, en af de store hjernepulsårer og måling af fostervandsmængde med udregning af AFI-index.

Denne scanning er en meget detaljeret scanning, der giver et fyldstgørende billede af barnets trivsel. Scanningen henvender sig især til dem, der tidligere har født et barn med komplikationer eller har fået beskeder tidligere i denne graviditet, der har gjort dem bekymrede og nu ønsker en virkelig grundig scanning. Som altid, kontaktes sygehus, hvis der findes uregelmæssigheder.

Pris: 1.200 kr / 30 min.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Under hver scanningstype kan du se, hvilke uger det er ideelt at foretage diverse scanninger. Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere om det ideelle tidspunkt for en given scanning.

 

Vi har et skønt og stort scanningslokale, som kan rumme op til 6 pårørende.
Børn er selvfølgelig mere end velkomne. Dog vil helt små børn (under 5 år) ofte ikke kunne fatsholde koncentrationen særlig længe.

Scanning foretages ved hjælp af ultralydsbølger. Signalet bliver ikke altid lige så skarpt, når det skal igennem “polstring”. Vi er selvfølgelig interesserede i at ALLE de gravide, der kommer hos os får de bedste billeder med hjem. Alle klinikkens scanningsjordemødre er meget erfarne og vi gør, hvad vi kan for at sikre den bedste billedkvalitet.

Det gør for os ingen forskel, om blæren er fyldt eller ej.

Alle vores sonografer taler flydende engelsk og er vant til at fortælle om scanningsbillederne på engelsk.

Det er ikke altid, at den lille er med på at ligge på en måde, så det er muligt for os at se kønnet. Hvis det sker, booker vi en ny tid – uden beregning.

Vores sonografer er alle erfarne til at skelne mellem den sunde og raske graviditet og der, hvor der er afvigelser. Det er vores pligt at henvise til yderligere undersøgelser på et hospital, hvis vi finder noget der skal undersøges nærmere.

Med vores datter fra 2018 kom vi til jer til en tidlig scanning.
Vi følte os i så trygge hænder og valgte derefter at nakkefoldsscanningen også skulle foretages hos jer. Derefter tryghedssamtale med jordemoder Emilie, og en god gravidmassage.
Med vores søn fra 2020 kom vi også til tidlig scanning og senere til tryghedsscanning.

Nu, med vores 3. Barn, var vi af geografiske grunde, nødt til at få foretaget en tidlig scanning i Kolding. Skuffende oplevelse. Efter det sagde min mand, at han savnede jordemoderhuset!
Jeg kunne kun give ham ret. Derfor valgte vi at få foretaget nakkefoldsscanningen af vores 3. barn hos jer mellem jul og nytår og det var simpelthen ligesom at komme hjem.

Det var så trygt og dejligt og vi var SÅ taknemmelige for, at vi tog turen, at I havde tid og overskud som i altid har! Og at vi brugte pengene på det. De varmeste anbefalinger herfra. Af hjertet tak for jer!

Vi giver altid 20 %
på første scanning

Scanningspakker hos Jordemoderhuset

Hos Jordemoderhuset tilbyder vi 2 scanningspakker, som alle indeholder:
– tidlig scanning / tryghedsscanning 
– 1 kønsscanning 
– 1 stor 3D/4D scanning