fbpx

Kønsscanning

Kønsscanning

Er det tid til at se, hvem der gemmer sig inde i maven?

Listen med navne er sikkert ved at være lang. Så kan det være rart at få halveret den liste. 

Ved en kønsscanning hos Jordemoderhuset tilbyder vi kønsgaranti. Det betyder, at hvis vi ikke kan tyde kønnet ved første scanning, så tilbyder vi en genscanning, indtil vi ser hvad der gemmer sig.

Genscanninger tilbydes kun på hverdage. Der scannes primært i 2D, men er det muligt prøver vi gerne at scannes i 3D.

Kønsscanning fra 14+0

PRIS: 550 kr. / 15 minutter 

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Under hver scanningstype kan du se, hvilke uger det er ideelt at foretage diverse scanninger. Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere om det ideelle tidspunkt for en given scanning.

 

Vi har et skønt og stort scanningslokale, som kan rumme op til 6 pårørende.
Børn er selvfølgelig mere end velkomne. Dog vil helt små børn (under 5 år) ofte ikke kunne fatsholde koncentrationen særlig længe.

Scanning foretages ved hjælp af ultralydsbølger. Signalet bliver ikke altid lige så skarpt, når det skal igennem “polstring”. Vi er selvfølgelig interesserede i at ALLE de gravide, der kommer hos os får de bedste billeder med hjem. Alle klinikkens scanningsjordemødre er meget erfarne og vi gør, hvad vi kan for at sikre den bedste billedkvalitet.

Det gør for os ingen forskel, om blæren er fyldt eller ej.

Alle vores sonografer taler flydende engelsk og er vant til at fortælle om scanningsbillederne på engelsk.

Det er ikke altid, at den lille er med på at ligge på en måde, så det er muligt for os at se kønnet. Hvis det sker, booker vi en ny tid – uden beregning.

Vores sonografer er alle erfarne til at skelne mellem den sunde og raske graviditet og der, hvor der er afvigelser. Det er vores pligt at henvise til yderligere undersøgelser på et hospital, hvis vi finder noget der skal undersøges nærmere.

Vi har været til scanning 2 gange ved Jordemoderhuset – begge gange var en rigtig god oplevelse! Især til kønsscanning var Jordemoder Vibeke virkelig sød og dygtig. Vi venter en lille pige, som ikke var meget for, at ligge så vi kunne se hendes køn rigtigt. Selvom der var fuldt booket, fandt Vibeke samme dag tid til, at vi kunne komme tilbage og efter 3 forsøg var hun ikke i tvivl, om det var en lille pige der gemte sig. De varmeste anbefalinger herfra.