fbpx

Misdannelses-
scanning

Misdannelsesscanning

En misdannelsesscanning tilbydes i uge 18+0 til 22+0. Denne scanning kaldes en type 2 scanning. Det betyder, at det er en diagnostisk scanning, som svarer til dem, der tilbydes gennem det offentlige. Ved en misdannelsesscanning gennemgås barnet grundigt ved en 2D-scanning. Der er fokus på at se, om alle ydre og indre organer er til stede, og om barnet ser sundt og velskabt ud. Sonograferne i Jordemoderhusets scanningsklinik er certificerede til at udføre denne form for scanning og har alle stor erfaring.

Hvorfor vælge misdannelsesscanning hos os?

Til scanningen vurderer vi: 

Uanset hvad dine grunde er, er du altid velkommen at kontakte os for mere informationer om, hvad vi kan tilbyde.

Det praktiske: 

PRIS: 1.550 kr. / 45 minutter 

Pris tvillinge scanning: 2.050 kr. / 75 minutter 

Fik du ikke gode billeder?

Så er det muligt at tilkøbe en genscanning til en anden dag – og så prøver vi igen. 

En genscanning koster 450 kr. for 15 min. 

Læs mere om genscanning her. 

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Under hver scanningstype kan du se, hvilke uger det er ideelt at foretage diverse scanninger. Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere om det ideelle tidspunkt for en given scanning.

 

Vi har et skønt og stort scanningslokale, som kan rumme op til 6 pårørende.
Børn er selvfølgelig mere end velkomne. Dog vil helt små børn (under 5 år) ofte ikke kunne fatsholde koncentrationen særlig længe.

Scanning foretages ved hjælp af ultralydsbølger. Signalet bliver ikke altid lige så skarpt, når det skal igennem “polstring”. Vi er selvfølgelig interesserede i at ALLE de gravide, der kommer hos os får de bedste billeder med hjem. Alle klinikkens scanningsjordemødre er meget erfarne og vi gør, hvad vi kan for at sikre den bedste billedkvalitet.

Det gør for os ingen forskel, om blæren er fyldt eller ej.

Alle vores sonografer taler flydende engelsk og er vant til at fortælle om scanningsbillederne på engelsk.

Det er ikke altid, at den lille er med på at ligge på en måde, så det er muligt for os at se kønnet. Hvis det sker, booker vi en ny tid – uden beregning.

Vores sonografer er alle erfarne til at skelne mellem den sunde og raske graviditet og der, hvor der er afvigelser. Det er vores pligt at henvise til yderligere undersøgelser på et hospital, hvis vi finder noget der skal undersøges nærmere.

Fantastisk behandling! Medarbejderne er altid så imødekomne og man føler sig virkelig tilpas og hjemme! Har været der 2 gange under graviditeten, hos Vibeke, og hun er fantastisk engageret og dedikeret til sit arbejdet!!! Man føler sig virkelig tryg!

Vi giver altid 20 %
på første scanning

Scanningspakker hos Jordemoderhuset

Hos Jordemoderhuset tilbyder vi 2 scanningspakker, som alle indeholder:
– tidlig scanning / tryghedsscanning 
– 1 kønsscanning 
– 1 stor 3D/4D scanning