Skab optimale forhold i bækkenet

Hvis du, som gravid oplever smerter i nederste del af maven, i skeden eller bækkenet, eller er det blevet konstateret at dit barn “står højt” eller ufordelagtigt, kan dette skyldes forskellige ting, men en forklaring på en række af disse problemstillinger kan tillægges usmidige ligamenter i livmoderen. Dette kan afhjælpes ved at få strukket ligamenterne, så det omliggende bindevæv bliver mere smidigt.

Vi tilbyder, I Jordemoderhuset, en helt unik form for jordemoderfaglig behandling der har en række fordele:

 • Afhjælper graviditetsrelaterede gener som f. eks iskiassmerter og lændesmerter
 • Hjælper barnet til at trænge “korrekt”/ mest fordelagtigt ned i bækkenet- Dette giver mulighed for en lettere og mindre smertefuld fødsel.
 • Hjælper det barn, der har lagt sig med numsen ned, til at vende sig til en hovedpræsentation.

Hvordan foregår det?

En kombination af øvelser, stillinger, behandling med rebozo og råd til hjemmeøvelser. Akupunktur og moxabehandling kan anvendes efter behov.

Du kan enten få behandling alene, eller tage din partner med

 • Parkonsultation: Tag din partner med og lær hvordan I sammen kan lave fødselsfremmende øvelser hjemme. Din partner bliver også grundigt introduceret til hvordan man kan støtte under fødslen. Konsultationen starter med en grundig undersøgelse af barnets stilling og vi kortlægger problemstillingen. Herefter starter selve behandlingen. PRIS: 1500 kr/ vi sætter ca 2 timer af til jer.
 • Konsultation uden partner: PRIS: 750 kr/ vi sætter ca. 1  time af til behandlingen.

 

For booking af tid eller yderligere info: Ring 33337111.

Behandlinger udføres af Jordemoder Charlotte Kogler.

 • Hvorfor vælge Jordemoderhuset?

  • Vi er også en scanningsklinik. Vi kan derfor med 100% sikkerhed vurdere om der er tale om en hoved eller sædestilling, inden konsultationen begynder.
  • Behandlingerne udføres af Jordemoder med over 13 års erfaring med fødsler. I er derfor i meget trygge hænder.
  • Behandlingerne udføres af Jordemoder med erfaring med både akupunktur og Moxabehandlinger. I kan derfor få alle de behandlingsformer der er tilgængelige samme sted.

Charlotte Koagler

 

Charlotte Kogler. Uddannet Jordemoder, Jordemoderuddannelsen i København, 2003. Arbejdet på både specialafdeling og med fødsler på mindre afdelinger. Arbejdet både i Danmark og I Grønland. Mange års erfaring med hjemmefødsler og som underviser i fødselsforberedelse. Kurser i gravidmassage (Nordlys), obstetrisk akupunktur og barnets position i bækkenet. Studerer, sideløbende med sit arbejde i Jordemoderhuset på Københavns Akupunkturskole (2 1/2 årig uddannelse).