fbpx

Skab optimale forhold i bækkenet

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

Hvis du, som gravid oplever smerter i nederste del af maven, i skeden eller bækkenet, eller er det blevet konstateret at dit barn “står højt” eller ufordelagtigt, kan dette skyldes forskellige ting, men en forklaring på en række af disse problemstillinger kan tillægges usmidige ligamenter i livmoderen. Dette kan afhjælpes ved at få strukket ligamenterne, så det omliggende bindevæv bliver mere smidigt.

Vi tilbyder, I Jordemoderhuset, en helt unik form for jordemoderfaglig behandling der har en række fordele:

 

  • Afhjælper graviditetsrelaterede gener som f. eks iskiassmerter og lændesmerter
  • Hjælper barnet til at trænge “korrekt”/ mest fordelagtigt ned i bækkenet- Dette giver mulighed for en lettere og mindre smertefuld fødsel.
  • Hjælper det barn, der har lagt sig med numsen ned, til at vende sig til en hovedpræsentation.

Hvordan foregår det ?

En kombination af øvelser, stillinger, behandling med rebozo og råd til hjemmeøvelser. Akupunktur og moxabehandling kan anvendes efter behov.

DU KAN ENTEN FÅ BEHANDLING ALENE, ELLER TAGE DIN PARTNER MED

Pris

1500 kr – vi sætter ca 2 timer af til jer. 

Tag din partner med og lær hvordan I sammen kan lave fødselsfremmende øvelser hjemme. Din partner bliver også grundigt introduceret til hvordan man kan støtte under fødslen. Konsultationen starter med en grundig undersøgelse af barnets stilling og vi kortlægger problemstillingen. Herefter starter selve behandlingen. 

 

750 kr – 1 times konsultation UDEN partner

Hvorfor vælge jordemoderhuset ?

Vi er også en scanningsklinik. Vi kan derfor med 100% sikkerhed vurdere om der er tale om en hoved eller sædestilling, inden konsultationen begynder.

Behandlingerne udføres af Jordemoder med erfaring med både akupunktur. I kan derfor få alle de behandlingsformer der er tilgængelige samme sted.

Evita test complete
Den este non-invasive præ-natale test på markedet, der undersøger et billede af alle fostrets kromosomer uden risici for fostret.
Baby behandling
Vi tilbyder behandling til baby mod følgende problemer/udfordringer: Skævheder & spændinger ( kommet f eks i forbindelse med fødsel) Fordøjelsesproblemer Ammeudfordinger Søvnproblemer
Post Partum Kit
Jordemoderhusets eget efterfødselskasse med alt det essentielle til efter en fødsel. Valgt af jordemødre - til nye mødre!