fbpx

Fødselsforberedelse med Yoga & Mindfulness

Fødsels-
forberedelse med Yoga & Mindfulnessr

Her får du et kursus med jordemoderfaglig viden samt fødselsforberedende yoga og  mindfulness. 

Du bliver dermed forberedt på en nærværende og tryg fødsel for både dig og din fødselspartner.

Vi har fokus på at give dig mentale strategier, der styrker din tillid og accept af fødslen og hjælper dig til at holde fokus.

Teori og praksis

Dette kursus er det helt rigtige for dig, der ønsker at integrere viden ved hjælp af både teori og praksis. Inkluderet i kurset er egne lydfiler med åndedrætsteknikker og afspænding, og ikke mindst vores helt eget fødselsforberedelsesmateriale. Du vil få dette tilsendt ved tilmelding.

Pris: 2.775,- / 5 moduler (10 lektioner)

Kurset består af 5 moduler:

Modul 1 – Yogainstruktør og jordemoder

Modul 2 – Yogainstruktør og jordemoder

Modul 3 – Yogainstruktør og jordemoder

Modul 4 – Yogainstruktør og jordemoder

Modul 5 – Yogainstruktør og jordemoder – Medbring partner 

Først og fremmest tusind tak for et rigtig godt fødselsforberedelsesforløb. Jeg har fra starten af forsøgt at lukke af for google og hos jer oplevede jeg at få en ro, samtidig med at føle mig forberedt på fødslen. Jeg synes det fungerede super godt med blandingen af yoga/mindfulness og teori og gennemgangen af de forskellige faser. Vi var tilmeldt hjemmefødsel og jeres forløb fik mig til at føle mig godt forberedt og overbevidst om at vi havde truffet det helt rigtige valg for os.

Godt at vide

Jeg er virkeligt glad for at have været igennem fødselsforberedelse ved jer, det gav mig så meget mere overskud og energi til at rumme situationen fordi vi ligesom havde snakket alt igennem. Tak!