fbpx

Ammehjælp

Leder du efter ammehjælp behøver du ikke lede længere.

Vi har som jordemødre og barselssygeplejerske stor ekspertise inden for familiedannelse, nyfødte, amning og amme-hjælp og samtidig en bred erfaring i at videreformidle denne professionelle viden til en konkret vejledning, tilpasset hver enkelt familie.

 

Vi tilbyder assistance der er tilpasset jeres individuelle behov efter fødslen. Vi kommer hjem til jer i trygge rammer, hvor det er jeres familie der er i centrum.

 

Vi har erfaring for, at den første periode ofte er fyldt med mange spørgsmål, og at den samtidig rummer meget blandede følelser. Det er derfor meget naturligt både at føle sig lykkelig, som de heldigste i hele verden og som et stort spørgsmålstegn, der ikke aner hvad man skal forvente sig af sit nye liv og sine nye roller.

 

 

Det kan være meget forskelligt, hvor behovet for hjælp og vejledning er størst. Vi tilbyder derfor at videreformidle vores viden, omkring bl.a. søvnmønster, barnets trivsel, amning søskendejalousi og parforhold til mere praktisk orienterede færdigheder.

 

Medlem af Sygeforsikring Danmark?

30% refusion på jordemoderfaglige ydelser.

 

Vi tilbyder hjælp til amning, barnets første bad, navlepleje, bleskift og tilsyn og vejledning i pleje af syning efter fødslen (også kejsersnit), samt alt det i ellers måtte have brug for råd og vejledning til.

Jordemoderhuset tilbyder forskellige former for ammehjælp:

Ammebesøg:

Ammebesøg i hjemmet når I har brug for det. Vi har ofte mulighed for at komme ud akut.

 

Ammepakke:

Som et samlet forløb de første 14 dage. Vi kommer på hjemmebesøg 2 gange á ca 2 timer og tilbyder en daglig telefonsamtale den første uge. Derefter telefonkonsultation efter behov.

 

Ring eller skriv for bookning af tid eller spørgsmål.

Meld dig til vores nyhedsbrev.