fbpx

Stor 3D/4D scanning

Stor 3D/4D scanning

Vi har i Jordemoderhusets scanningsklinik mulighed for at tilbyde scanninger med Naturlig 3D/4D.

Denne teknik giver nogle utroligt flotte og meget naturtro billeder. Ved en naturlig 3D/4D scanning får I en unik mulighed for at se jeres kommende barn og få nogle rigtig flotte billeder/ filmklip med hjem til at vise til venner og familie.

Særlige forhold for 3D/4D scanninger:

Der er forskel på, hvilken uge i graviditeten, der giver de bedste billeder.
Man kan lave disse scanninger igennem hele graviditeten, men de bedste billeder fås mellem uge 24-33, hvor der stadigvæk er rigeligt fostervand og hvor barnet har et rundt look. Helt optimalt er mellem uge 26-29.

Engang imellem lykkes det ikke at lave helt perfekte billeder og sekvenser af jeres barn, da det afhænger af en række forhold som vi, som fagpersoner, ikke har mulighed for at påvirke. Der er ikke garanti for at kunne optage hele filmfrekvenser til alle scanninger, selv om det ofte lykkedes. De fleste oplever det alligevel som en stor oplevelse at blive scannet og se deres baby.

3D/4D Scanning

Til scanningen vurderer vi: 

Ved scanningen får du: 

Hvis det ikke er muligt at fremstille et fint billede af barnets ansigt, tilbyder vi en genscanning af ca. 15 minutters varighed. Genscanninger foretages kun i hverdagene.

PRIS: 1.500 kr. / 45 minutter 

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

Under hver scanningstype kan du se, hvilke uger det er ideelt at foretage diverse scanninger. Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere om det ideelle tidspunkt for en given scanning.

 

Vi har et skønt og stort scanningslokale, som kan rumme op til 6 pårørende.
Børn er selvfølgelig mere end velkomne. Dog vil helt små børn (under 5 år) ofte ikke kunne fatsholde koncentrationen særlig længe.

Scanning foretages ved hjælp af ultralydsbølger. Signalet bliver ikke altid lige så skarpt, når det skal igennem “polstring”. Vi er selvfølgelig interesserede i at ALLE de gravide, der kommer hos os får de bedste billeder med hjem. Alle klinikkens scanningsjordemødre er meget erfarne og vi gør, hvad vi kan for at sikre den bedste billedkvalitet.

Det gør for os ingen forskel, om blæren er fyldt eller ej.

Alle vores sonografer taler flydende engelsk og er vant til at fortælle om scanningsbillederne på engelsk.

Det er ikke altid, at den lille er med på at ligge på en måde, så det er muligt for os at se kønnet. Hvis det sker, booker vi en ny tid – uden beregning.

Vores sonografer er alle erfarne til at skelne mellem den sunde og raske graviditet og der, hvor der er afvigelser. Det er vores pligt at henvise til yderligere undersøgelser på et hospital, hvis vi finder noget der skal undersøges nærmere.

Fantastisk behandling! Medarbejderne er altid så imødekomne og man føler sig virkelig tilpas og hjemme! Har været der 2 gange under graviditeten, hos Vibeke, og hun er fantastisk engageret og dedikeret til sit arbejdet!!! Man føler sig virkelig tryg!