fbpx

gravidscanninger

Vi glæder os til at se jer.
Rikke & Lea

KVALITET

Når I vælger at blive scannet i Jordemoderhusets Scanningsklinik, vælger I den bedste tænkelige kvalitet, både indenfor service i forbindelse med booking, den scanningsjordemoder der betjener jer og det scanningsapparat der anvendes.

 

KOMMUNIKATION

Når I booker tid hos os, kan du enten gøre det gennem vores pålidelige online bookingsystem. Hvis I har spørgsmål til scanningerne eller er i tvivl om, hvilken scanning I ønsker, er I også meget velkommen til at kontakte klinikken pr. telefon eller mail. Vi er her for at skal få den bedste oplevelse fra start til slut.

Telefon: 33337111

Mail: mail@jordemoderhuset.com

 

SCANNINGSUDSTYR

Vi har investeret i en af de bedste og nyeste scanningsmaskiner på markedet. Dette er jeres garanti for den bedste kvalitet man kan få. Vi anvender en Voluson E6 model, der både laver diagnostiske 2D scanninger og de flotte 3D og 4D scanninger.

Voluson E6-modellen laver rigtig flotte billeder. Alle der får lavet en 3D eller 4D scanning får ydermere mulighed for at få deres scanning optaget på DVD med lyd, så den senere kan genses.

Som noget helt nyt, tilbydes den unikke teknik ‘Naturlig 3D/4D’. Denne teknik giver de mest livagtige billeder/film man kan få på markedet.

 

SCANNINGSJORDEMØDRENE

De scanningsjordemødre I møder i Jordemoderhusets Scanningsklinik har alle den erfaring der skal til, for at give jer en oplevelse af kvalitet. Der skal noget til at læse og vurdere billederne fra en scanning. Dette får man kun ved en blanding af uddannelse og erfaring.

 

GARANTI

KØNSSCANNING:

Det er ikke altid, at vi kan få jeres kommende barn til at ligge i en stilling, der gør det muligt at bestemme kønnet. Vi gør vores bedste for at dette skal lykkedes, men hvis det ikke gør, booker vi en ny tid til jer. Uden beregning naturligvis. Omscanninger foretages kun i hverdagene.

3D/4D STOR:

Hvis det ikke er muligt at lave et ansigtsbillede, tilbyder vi en omscanning på 15 minutter, hvor der er fokus på at få et bedre ansigtsbillede. Det er scanningsjordemoderen, der afgør, om der skal bookes en omscanning. Uden beregning naturligvis. Omscanninger foretages kun i hverdagene.

 

 

Vi glæder os til at se jer.
Rikke & Lea

OFTE STILLEDE SPØRGSMÅL

 
HVORNÅR KAN JEG BLIVE SCANNET?

Under hver scanningstype kan du se, hvilke uger det er ideelt at foretage diverse scanninger. Du er altid velkommen til at ringe til os og høre nærmere om det ideelle tidspunkt for en given scannning.

 
KAN JEG TAGE MIN KÆRESTE, FAMILIE ELLER BØRN MED TIL SCANNINGEN?

Vi har et skønt og stort scanningslokale, som kan rumme op til 6 pårørende.
Børn er selvfølgelig mere end velkomne. Dog vil helt små børn (under 5 år) ofte ikke kunne fatsholde koncentrationen særlig længe.

 
JEG ER OVERVÆGTIG, HAR DETTE BETYDNING FOR MIN SCANNING?

Scanning foretages ved hjælp af ultralydsbølger. Signalet bliver ikke altid lige så skarpt, når det skal igennem “polstring”. Vi er selvfølgelig interesserede i at ALLE de gravide, der kommer hos os får de bedste billeder med hjem. Alle klinikkens scannningsjordemødre er meget erfarne og vi gør, hvad vi kan for at sikre den bedste billedkvalitet.

 
SKAL JEG MØDE OP MED FYLDT ELLER TØMT BLÆRE?

Det gør for os ingen forskel, om blæren er fyldt eller ej.

 
ER DET MULIGT AT FÅ EN SCANNINGSJORDEMODER DER TALER ANDRE SPROG END DANSK?

Alle vores scanningsjordemødre taler flydende engelsk og er vant til at fortælle om scanningsbillederne på engelsk.

 
ER DER GARANTI FOR AT SE KØNNET VED EN KØNSSCANNING?

Det er ikke altid, at den lille er med på at ligge på en måde, så det er muligt for os at se kønnet. Hvis det sker, booker vi en ny tid – uden beregning.

 
HVAD SKER DER, HVIS ALT IKKE ER SOM DET SKAL VÆRE?

Vores Jordemødre er alle erfarne til at skelne mellem den sunde og raske graviditet og der, hvor der er afvigelser.

Det er vores pligt at henvise til yderligere undersøgelser på et hospital, hvis vi finder noget der skal undersøges nærmere.

 
HVORFOR MÆRKER I OGSÅ PÅ MAVEN MED HÆNDERNE FØR I SCANNER?

Det er meget svært for jordemødre at holde fingrene fra en struttende gravid mave!

Udover dette, fastholder vi at lave en udvendig undersøgelse af maven med vores hænder, fordi at vi ønsker at give den bedste mulige vurdering af graviditeten.

Ved både at anvende teknologien ved ultralydsscanning og også bruge det jordemoderfaglige håndværk og erfaring, kan vi give den bedste vurdering af eks. mængde af fostervand, barnets vægt mm.

Ofte vil de gravide også have spørgsmål vedr. plukkeveer med mere og her kan en livmoder altså bedst vurderes med hænderne.

 
HVORFOR VÆLGE JORDEMODERHUSETS SCANNINGSKLINIK?

Der er mange gode grunde til at vælge Jordemoderhusets Scanningsklinik.

Alle vores scanningsjordemødre er certificerede til at foretage diagnostiske scanninger og har alle den erfaring der skal til for at “læse” de billeder, der kommer frem på skærmen.

Udover dette har vi valgt at lave en klinik hvor vi håber at give jer en oplevelse ud over det sædvanlige og har derfor til huse i rigtig lækre og hyggelige lokaler.

Men det helt unikke ved os er at når man bliver scannet her, bliver man helt automatisk en del af alle de tilbud vi har i Jordemoderhuset – det eneste sted i København, hvor man både kan købe graviditetsprodukter, blive scannet,, få jordemoderkonsultationer, gravidmassage og alt det andet vi tilbyder.