fbpx

Fertilitetsscanning

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

Vi har efterhånden en del gravide som allerede inden de blev gravide, er kommet trofast i klinikken, til akupunktur og fertilitetsscanninger.

Det er fantastisk at få lov til at være med på den rejse, det er vi meget taknemmelige for.

Vi foretager fertilitetsscanninger, som du kan benytte, når du ønsker at blive gravid, og gerne vil kende status nu og her, samt når

du er i fertilitetsbehandling i Danmark eller udlandet.

Vi scanner din livmoder, livmoderslimhinden, dine æggestokke og de ledende follikler.

Hvis du eller din fertilitetslæge har brug for en rapport med beskrivelse af undersøgelsen, skal du vælge scanningen incl rapport, så vil du modtage den, sammen med mindre filmklip og billeder, som alt sammen kan kan bruges i din behandling.

Du kan vælge mellem to scanninger.

Fertilitetsscanning incl rapport

Vi skriver en skriftlig rapport som du kan sende videre til den relevante klinik eller læge. Det vil på baggrund af den rapport og billeder/filmklip, være nemt for din læge/klinik at danne sig et billede af hvordan det ser ud lige nu.

Rapporten indeholder:
  • -Mål af livmoderslimhinden
  • -Beskrivelse af livmoderen
  • -Mål af æggestokkene
  • -Mål af de ledende follikler

Pris

990 kr / 30 min. 

Fertilitetsscanning excl. rapport

Billeder og små filmklip(sendes til din e-mail, umiddelbart efter scanningen.)

Pris

600 kr / 15 min. 

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

Kære jordemoderhuset. Med vores datter fra 18, kom vi til jer til en tidlig scanning. Vi følte os i så trygge hænder og valgte derefter at nakkefoldsscanningen også skulle foretages hos jer. Derefter tryghedssamtale med jordmoder Emilie, og en god gravidmassage. Med vores søn fra 20, kom vi også til tidlig scanning og senere til tryghedsscanning. Nu, med vores 3. Barn, var vi af geografiske grunde, nødt til at få foretaget en tidlig scanning i Kolding. Skuffende oplevelse. Efter det, sagde min mand at han savnede jordemoderhuset! Jeg kunne kun give ham ret. Derfor valgte vi at få foretaget nakkefoldsscanningen af vores 3. Barn hos jer mellem jul og nytår og det var simpelthen ligesom at komme hjem. Det var så trygt og dejligt og vi var SÅ taknemmelig for at vi tog turen, at i havde tid og overskud som i altid har! Og at vi brugte pengene på det. De varmeste anbefalinger herfra. Af hjertet tak for jer!

Folk booker/køber også

Fødselsforberedelse
Vi tilbyder en lang række tilbud til fødselsforberedelse.
Baby behandling
Vi tilbyder behandling til baby mod følgende problemer/udfordringer: Skævheder & spændinger ( kommet f eks i forbindelse med fødsel) Fordøjelsesproblemer Ammeudfordinger Søvnproblemer
Post Partum Kit
Jordemoderhusets eget efterfødselskasse med alt det essentielle til efter en fødsel. Valgt af jordemødre - til nye mødre!