fbpx

Online Ammehjælp

Når I kommer hjem fra hospitalet, er det vores erfaring, at der vil komme mange spørgsmål. Vi ved også hvor vigtigt det er få hurtig hjælp, når der opstår problemer med amningen.

 

Mange tror at amning er ‘bare noget man kan’, men det er ikke sandt for alle. Før i tiden havde man et stort netværk af familie og venner, der har hjulpet en i den første tid efter fødsel, men i det moderne samfund har sundhedssystemet mere og mere overtaget den rolle, og mange føler sig ikke klædt godt nok på, når de kort tid efter fødslen bliver sendt hjem. Mælken er oftest ikke løbet til, før man står alene med det hele og en nyfødt på armen.

 

Vi tilbyder derfor muligheden for professionel hjælp og assistance, således at I får den støtte og vejledning i forskellige ammestillinger, ammeteknikker og sutteteknikker, der er så utrolig vigtig for en vellykket ammeetablering og et godt ammeforløb. Dette er ikke mindst en væsentlig faktor for, at jeres første tid er præget af ro og tryghed. Dermed får I også et barn der trives og er tilfreds og derfor græder betydeligt mindre.

Vi har som jordemødre og barselssygeplejerske stor erfaring med amning og nyfødte.

VI KAN SNAKKE OM:

  • babyens rytmer
  • hvor ofte skal de spise
  • kan de få for meget
  • skal vi benytte en brystpumpe, eller suttebrik
  • hvordan bader vi vores barn
  • hvad med navlestrengen

Pris

750,- / 1 time.

Sådan sker det

Du vil ca. 10 min før konsultationen starter, få tilsendt et link til vores online ‘møde’.
Du klikker på linker, følger instrukserne, og vores konsultation starter først når begge parter er tilstede.

Folk booker/køber også

Fødselsforberedelse
Vi tilbyder en lang række tilbud til fødselsforberedelse.
Baby behandling
Vi tilbyder behandling til baby mod følgende problemer/udfordringer: Skævheder & spændinger ( kommet f eks i forbindelse med fødsel) Fordøjelsesproblemer Ammeudfordinger Søvnproblemer
Post Partum Kit
Jordemoderhusets eget efterfødselskasse med alt det essentielle til efter en fødsel. Valgt af jordemødre - til nye mødre!