fbpx

Mindfulness & fertilitet

Mindfulness & fertilitet

Et trygt rum for dig, der gerne ville støttes og næres i din fertilitetsproces

Fra hjernen ned i hjertet. 

Dette forløb handler om at komme fra hjernen og ned i hjertet – fra hovedet og ned i kroppen.

Vi skal dykke ned i andre aspekter af fertiliteten end den klinisk relevante. Vi skal hylde mysteriet der ligger bag undfangelsen.

Sammen skaber vi et trygt rum hvor du kan give slip og komme ned i kroppen. Gennem bevægelse, meditation, deling, øvelser, og NADA akupunktur gør vi en indsats for at afspænde dit nervesystem og give dig ro i sindet.

Det handler om at slippe kontrollen og overgive sig til processen.

Beslutningen om at blive gravid er en fantastisk transformerende beslutning. Alligevel kan et fertilitetsforløb – hvad enten det er et naturligt eller klinisk forløb, være en frustrerende process med mange bekymringer.

Det kan ske, at vi sidder helt fast i vores hoved og slet ikke kan mærke vores krop, som er den, der skal gøre arbejdet.

Det er vigtigt, at vi kommer tilbage til nuet og til vores sanser. Det er vigtigt, at vi lærer, hvordan vi holder os selv omsorgsfuldt i vores egen process.

Herfra skabes en balance og en ro i nervesystemet som er langt mere fertil end stress og bekymringer.

Har du nogle spørgsmål til kurset, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail.

Datoer kommer senere. 

Pris: 2.895 kr. (4 x 2,5 time) + NADA akupunktur  

Hvad er Nada akupunktur?

NADA er en beroligende behandling der består af 5 nåle i hvert øre. Nålene bliver siddende i øret i 30-45 min. mens du hviler dig i et trygt og afslappende rum. NADA køler sindet og afbalancerer nervesystemet. Det er derfor en perfekt behandling til at lindre stress, hormonelle forstyrrelser, angst, bekymring og tankemylder.