fbpx

Hindeløsning

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

I Jordemoderhuset tilbyder vi hindeløsning som et led i modning til fødsel ( akupunkturbehandling/ behandlinger) eller alene.

VI TILBYDER HINDELØSNING EFTER UGE 40+0.

 

Hindeløsning er en af de behandlinger  vi har i “jordemodertasken”, der kan anvendes når den gravide ønsker at fødslen fremskyndes.

 

Ved hindeløsning laves altid en udvendig undersøgelse af livmoderen med vurdering af barnets lejring og vægt. Herefter laves en indvendig undersøgelse og det vurderes om det er muligt at lave hindeløsning.

 

Herefter løsnes fosterhinderne fra livmoderens nederste muskulatur ved cirkulære bevægelser og selve livmoderhalsen masseres også samtidig. Der kan være let ubehag forbundet med hindeløsning for den gravide, men ingen for barnet.

 

Der lyttes efterfølgende hjertelyd og den gravide slapper af i kort tid. Der kan ses tegnblødning efter hindeløsningen. Dette er helt ufarligt.

Laves kun FRA 40+0

Pris

Pris: 550,-

Pris: 395,- / Hindeløsning i forbindelse med akupunktur

Kære Rikke og Jordemoderhuset. Jeg lovede lige at give en lille opdatering. D. 11/01-21 var jeg inde hos Rikke og få lavet hindeløsning kl. 17.30. Jeg blev vurderet til at være 3 cm åben med 0,5 cm livmoderhals tilbage - så eftersom jeg var 40+5 blev hindeløsningen gennemført. Jeg kan fortælle, at den var yderst effektiv! På vej hjem i bilen startede veerne så småt. Kl. 21.30 ankom vi på Slagelse sygehus (skulle have født på Roskilde, men de havde ikke plads), hvor jeg var 4,5 cm åben og kl. 00.05 var han ude 🙂 Rikke gættede i øvrigt på han var omkring 3700-3800g. Fødegangen skød ham til det samme. Han vejede 4100g og var 55cm lang - så han har gemt sig lidt derinde. Tak for en god behandling og effektiv hindeløsning! Skulle vi en dag kaste os ud i en søskende mere, kommer vi helt sikkert igen.

Få ro til nærvær – & få mad leveret til døren i den første tid.

Barselsmad - Læs mere her

Vi er gået ind i et samarbejde med Barselsmad.dk
om at tilbyde de bedste vilkår for
nye mødre & familier i den første tid.

Mad til nybagte mødre og deres familier i den første tid efter fødslen. Maden leveres til døren i hovedstadsområdet eller kan afhentes ved nærmere aftale. Retterne er sammensat og tilberedt af en erfaren kok og en fødselshjælper.

Vidste du…

Barselsmad er et omsorgsprojekt startet af mødre, at også leverer plantebaseret mad, at du fortjener sund og nærende mad, hvor langt du end er i din barsel?

Alt er hjemmelavet af økologiske råvare
og med sirligt udvalgte ingredienser med fokus
på støtte af amning og kærlighed
til en efterfødselskrop.
Priser

1200 Kr. for en person
1950 Kr. for to personer
2850 Kr. for tre personer
3700 Kr. for fire personer

Du får 8 retter pr kuvert som du enten kan spise til frokost eller aftensmad.

Retterne består blandt andet af Chili con Carne, Chakchouka, Kartoffel-porre suppe, Daal, Nanny’s Chicken Stew, Blomkålscurry, Mormor’s Vintergryde og Bean Pot.

Du får også friskbagte og fiberrige surdejsboller, amme-barer samt en dejlig ristet granola.

Folk booker/køber også

Fødselsforberedelse
Vi tilbyder dig et skræddersyet kursus, hvor du ved hjælp af træning, opnår at kunne bruge vores effektive åndedrætsteknikker, gennem hele fødslens forløb. Vi giver dig mentale strategier, der styrker din tillid og accept af fødslen og hjælper dig til at holde fokus. Dette kursus er det helt rigtige for dig, der godt kunne tænke dig at være nærværende og glæde dig til at skulle føde.
Baby behandling
Vi tilbyder behandling til baby mod følgende problemer/udfordringer: Skævheder & spændinger ( kommet f eks i forbindelse med fødsel) Fordøjelsesproblemer Ammeudfordinger Søvnproblemer
Post Partum Kit
Jordemoderhusets eget efterfødselskasse med alt det essentielle til efter en fødsel. Valgt af jordemødre - til nye mødre!