fbpx

Ammehjælp i hjemmet

Ammehjælp i hjemmet

Når I kommer hjem fra hospitalet, er det vores erfaring, at der vil komme mange spørgsmål. Vi ved også hvor vigtigt det er få hurtig hjælp, når der opstår problemer med amningen.

Mange tror at amning er ‘bare noget man kan’, men det er ikke sandt for alle. Før i tiden havde man et stort netværk af familie og venner, der har hjulpet en i den første tid efter fødsel, men i det moderne samfund har sundhedssystemet mere og mere overtaget den rolle, og mange føler sig ikke klædt godt nok på, når de kort tid efter fødslen bliver sendt hjem. Mælken er oftest ikke løbet til, før man står alene med det hele og en nyfødt på armen.

Vi tilbyder derfor muligheden for professionel hjælp og assistance, således at I får den støtte og vejledning i forskellige ammestillinger, ammeteknikker og sutteteknikker, der er så utrolig vigtig for en vellykket ammeetablering og et godt ammeforløb. Dette er ikke mindst en væsentlig faktor for, at jeres første tid er præget af ro og tryghed. Dermed får I også et barn der trives og er tilfreds og derfor græder betydeligt mindre.

Vi har som jordemødre og barselssygeplejerske stor erfaring med amning og nyfødte.

Vi hjælper f.eks. med:

Denne ydelse skal bookes ved at kontakte os telefonisk på 33337111

Det er jordemødre (flere er også uddannede sygeplejersker) med megen ammeerfaring, der varetager alle ammebesøgene. Du kan læse om vores jordemødre her.

Husk at det også er muligt at booke ammehjælp i hjemmetonline ammehjælp & telefonkonsultationer.

Pris

HVERDAG:

2.500 kr. for 1,5-2 timers besøg i dit hjem (inkl. kørsel – i København by).

Mulighed for kontakt de efterfølgende 7 dage 

Ved kørsel udenfor København må påregnes kørselstillæg. Der påregnes 300 kr. ekstra. Heri er inkluderet 20 kilometer tur-retur (10 km hver vej). Derudover koster det 5 kr. pr. ekstra km.

Pku-prøve i forbindelse med barselsbesøg: 350 kr.

Weekend samt helligdage

2.800 kr. for 1,5-2 timers besøg i dit hjem (inkl. kørsel – i København by).

Mulighed for kontakt de efterfølgende 7 dage 

Ved kørsel udenfor København må påregnes kørselstillæg. Der påregnes 300 kr. ekstra. Heri er inkluderet 20 kilometer tur-retur (10 km hver vej). Derudover koster det 5 kr. pr. ekstra km.

Pku-prøve i forbindelse med barselsbesøg: 350 kr.

Vi modtaget ammehjælp hos Rikke. Ved alle vores besøg i jordemoderhuset har vi følt os set, lyttet til og det har altid føltes som om, at der har været god tid omkring os og vores situation. Stor tak. Vi vil helt sikkert både anbefale og selv anvende jordemoderhuset igen.

Har du spørgsmål?

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

Rikke fik nulstillet mit mindset og med sin karisma og inspirerende powerwoman mentalitet fik hun mig på rette køl igen. Hun var fokuseret og fast besluttet på at vi skulle have dette til at lykkes - og det var lige hvad jeg havde brug for. En der heppede på mig og troede på mig. En, der var kompetent og som jeg stolede på.  Jeg har efterfølgende haft en ufatteligt god sparring med Rikke, som har været nærværende og opfølgende. Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger til Rikke Farnum og Jordemoderhuset. Jeg håber alle, der kæmper med amningen, under sig selv at kontakte Jordemoderhuset, for det vil man aldrig fortryde.