POST PARTUM KIT
stor kit

Sammensat af Jordemødre

til nye mødre

Efterfødsels MUST-HAVES!

Alle vi har mødt i de år vi har været jordmødre, har på forskellig vis, forberedt sig til fødslen. Hospitalstasken er pakket med tøj til barnet, der er købt tøj, legetøj,…..

 

Spændingen og tankerne om at skulle møde sit lille barn, hjælper de fleste rigtig godt på vej i graviditeten, om end den til tider og for nogen, kan være hård at komme igennem.

 

Når din baby er ankommet, er tiden efter sandsynligvis præget af store følelser, både gode og overvældende. Og selvom du har forsøgt at være mentalt forberedt på amning, bleskift og søvnløse nætter, har du måske ikke overvejet, hvordan du også har brug for at passe dig selv i ugerne efter fødslen.

 

Det er i hvert fald vores erfaring, efter at have talt med mange kvinder, om hvad de følte sig mindst forberedt på, efter fødslen af deres barn.

 

Måske er det fordi ingen rigtigt og ærligt taler om, hvordan det virkelig er, når babyen er kommet. Måske fordi vi er så fokuserede på vores lille nye barn og oplever at der er rigeligt at se til, at vi glemmer at passe på os selv, i ugerne efter fødslen. De uger hvor nye mødre bland mange symptomer, oplever kraftig blødning, smerter fra perineum og ømme brystvorter.

 

Eller måske er forklaringen også, at det er en virkelig uglamourøs postpartumliste.

 

For den er hverken smuk, fyldt at lækre farver og ej heller noget, de fleste kvinder ved så meget om, men det er SÅ VIGTIGT!

I et forsøg på at ændre dette, og lette overgangen til moderskabet har vi lavet et postpartum kit, til slutningen af graviditeten og nye mødre.

Fra os
til dig
Post Partum Kittet er sammensat af jordemødre og ejere af Jordemoderhuset, Rikke Farnum & Lea Toft. 
Lea & Rikke 2 kopi
Relaterede produkter