Book en tid hos Jordemoderhuset

Fødselsforberedelse hos Jordemoderhuset

 

Efter at have eksisteret i snart 10 år, så ved vi et eller andet om fødselsforberedelse. Vi har undervist hundredevis af kvinder og par i årenes løb.

Ved at vælge et fødselsforberedelseskursus hos Jordemoderhuset, får du et kursus der er konkret, med fokus mentale strategier og en aktiv fødsel. Et kursus der styrker din tillid og accept af fødslen og hjælper til at holde fokus.

Inkluderet i kurset, er Jordemoderhusets egne lydfiler med åndedrætsteknikker og afspænding, samt vores eget fødselsforberedelsesmateriale.

Vi glæder os til at se dig.

Dejligt sted at gå til… Dejligt sted at gå til fødselsforberedelse. De er søde og omsorgsfulde, og kombination af først yoga og så jordemoder-lektion fungerede rigtig godt for mig. Jeg mærkede min krop først og dernæst var mit hoved klar til at tage information ind. Varmeste anbefaling herfra.

Sasja FEBRUAR 2022

Fantastisk service, tak for jer Jeg har efterhånden besøgt Jordemoderhuset flere gange under min graviditet. Jeg har fået Gravidmassage, kønsscanning, tryghedsscanning, ammekursus og akupunktur og hver eneste gang har jeg fået den bedste service, rådgivning og behandling. Jeg er førstegangsfødende og behandlingerne hos jer har givet mig så meget ro og tryghed. Tak for jer

Azadeh APRIL 2022

Perfekt sted til ro og støtte Et rigtig dejligt sted, hvor man bliver mødt, støttet og vejledt. Har både prøvet fødselsmodnende akupunktur og ammekurset, og begge dele har været en rigtig god oplevelse og givet mig mod på både fødsel og amning.

Rikke MAJ 2022

Privat Jordemoder hos Jordemoderhuset

DIN EGEN JORDEMODER – DEN SAMME JORDEMODER GENNEM HELE GRAVIDITETEN

Denne unikke pakkeløsning er for dig der ønsker at blive fulgt tæt af den samme Jordemoder gennem hele din graviditet. Det er for dig der ikke ønsker at “starte forfra” hver gang du skal til konsultation, men for dig der ønsker en Jordemoder der kender dig/ jeres behov og din/ jeres situation.

Vi har, gennem 10 år oplevet at denne ydelse virkelig giver den optimale tryghed og forberedelse gennem hele graviditeten og til fødsel og forældreskab.