fbpx

Ammehjælp i hjemmet

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

Når I kommer hjem fra hospitalet, er det vores erfaring, at der vil komme mange spørgsmål. Vi ved også hvor vigtigt det er få hurtig hjælp, når der opstår problemer med amningen.

Mange tror at amning er ‘bare noget man kan’, men det er ikke sandt for alle. Før i tiden havde man et stort netværk af familie og venner, der har hjulpet en i den første tid efter fødsel, men i det moderne samfund har sundhedssystemet mere og mere overtaget den rolle, og mange føler sig ikke klædt godt nok på, når de kort tid efter fødslen bliver sendt hjem. Mælken er oftest ikke løbet til, før man står alene med det hele og en nyfødt på armen.

 

Vi tilbyder derfor muligheden for professionel hjælp og assistance, således at I får den støtte og vejledning i forskellige ammestillinger, ammeteknikker og sutteteknikker, der er så utrolig vigtig for en vellykket ammeetablering og et godt ammeforløb. Dette er ikke mindst en væsentlig faktor for, at jeres første tid er præget af ro og tryghed. Dermed får I også et barn der trives og er tilfreds og derfor græder betydeligt mindre.

 

Vi har som jordemødre og barselssygeplejerske stor erfaring med amning og nyfødte.

Det er jordemødre ( flere er også uddannet sygeplejersker )med megen ammeerfaring, der varetager alle ammebesøgene.

Du kan læse om dem her.

 

Vi hjælper f.eks. med:

 • Ammestillinger
 • Teknikker
 • Sår og rifter på brystvorten
 • Ondt ved amning
 • Baby tager ikke fat ordentligt
 • og meget mere…

Denne ydelse skal bookes ved at kontakte os telfonisk

 

Tlf: 3333 7111 , eller skriv en sms til 60717300 hvis behovet opstår udenfor klinikkens åbningstid

Denne ydelse skal bookes ved at kontakte os telefonisk

Ring 33337111, inden for klinikkens åbningstid

SMS: 60717300, uden for klinikkens åbningstid

Du kan også skrive en mail til :mail@jordemoderhuset.com, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Venligst skriv:

Adresse
Telefonnummer
Kort beskrivelse hvad I ønsker hjælp til

Husk at det også er muligt at booke telefonkonsultationer og online ammehjælp

Pris

HVERDAG:

PRIS: 2.500 KR. FOR 1,5-2 TIMERS BESØG I DIT HJEM INKL. KØRSEL ( KØBENHAVN BY ), SAMT MULIGHED FOR KONTAKT DE 7 EFTERFØLGENDE DAGE.

 • Ved kørsel udenfor København må påregnes kørselstillæg. Der påregnes 300 kr. ekstra. I dette er der inkluderet 20 kilometer tur-retur (10 km hver vej). Derudover koster det 5 kr pr. ekstra km.
 • Pku-prøve i forbindelse med barselsbesøg: 350 kr.

 


 

WEEKEND SAMT HELLIGDAGE:

PRIS: 2.800 KR. FOR 1,5-2 TIMERS BESØG I DIT HJEM INKL. KØRSEL ( KØBENHAVN BY ), SAMT MULIGHED FOR KONTAKT DE 7 EFTERFØLGENDE DAGE.

 • Ved kørsel udenfor København må påregnes kørselstillæg. Der påregnes 300 kr. ekstra. I dette er der inkluderet 20 kilometer tur-retur (10 km hver vej). Derudover koster det 5 kr pr. ekstra km.
 • Pku-prøve i forbindelse med barselsbesøg: 350 kr.

Har du nogle spørgsmål til behandlingen, er du velkommen til at kontakte os pr. telefon eller mail. 

 

Mail: mail@jordemoderhuset.com

Tlf: 3333 7111

Rikke fik nulstillet mit mindset og med sin karisma og inspirerende powerwoman mentalitet fik hun mig på rette køl igen. Hun var fokuseret og fast besluttet på at vi skulle have dette til at lykkes - og det var lige hvad jeg havde brug for. En der heppede på mig og troede på mig. En, der var kompetent og som jeg stolede på. Jeg har efterfølgende haft en ufatteligt god sparring med Rikke, som har været nærværende og opfølgende. Jeg kan kun give mine allervarmeste anbefalinger til Rikke Farnum og Jordemoderhuset. Jeg håber alle, der kæmper med amningen, under sig selv at kontakte Jordemoderhuset, for det vil man aldrig fortryde.

Kære Rikke. Mange tak for ammevejledningen i går! Vi har klaret os igennem alle måltiderne siden – uden ammebrik! Tusind tak for hjælpen!

Folk booker/køber også

Barselsbesøg
Vi tilbyder muligheden for professionel hjælp og assistance, således at I får den bedste støtte og de nødvendige redskaber til de første uger efter fødslen.
Baby behandling
Vi tilbyder behandling til baby mod følgende problemer/udfordringer: Skævheder & spændinger ( kommet f eks i forbindelse med fødsel) Fordøjelsesproblemer Ammeudfordinger Søvnproblemer
Post Partum Kit
Jordemoderhusets eget efterfødselskasse med alt det essentielle til efter en fødsel. Valgt af jordemødre - til nye mødre!