EFTERFØDSELSSAMTALE
A 5 year old big brother is hugging, smiling, and looking at his newborn baby sister as they sunggle in bed.

BESTIL TID

BOOK HER

I følge Sundhedsstyrelsens retningslinier, bør fødestedet tilbyde den nybagte familie en efterfødselssamtale, som udgangspunkt med den jordemoder, der tog imod deres barn.

 

Alligevel er det sjældent, at den nybagte familie får en sådan efterfødselssamtale. Enten fordi det simpelthen ikke er blevet tilbudt på fødestedet, eller fordi tilbuddet er druknet i den information, man får som nybagt familie.

 

Dog oplever mange, at der efterfølgende opstår et behov for at tale om fødselsforløbet. Således at den enkelte nybagte mor eller par, får bearbejdet deres oplevelser, tanker eller bekymringer.

 

Efterfødselssamtaler er ikke udelukkende tiltænkt kvinder eller par, med en lang kompliceret fødsel. Også i de forløb, der fra fagpersoners synsvinkel opfattes som normale og ukomplice- rede, kan der være ting der er behov for at tale om.

 

Efterfødselssamtalen er også et oplagt udgangspunkt til, at få rådgivning omkring en evt. senere graviditet og fødsel.

 

Jordemoderhuset tilbyder derfor efterfødselssamtaler, som tager udgangspunkt i den enkeltes families oplevelser i forbindelse med graviditet og fødsel.

 

Derudover er det vigtigt at, vi får talt om eventuelle gener fra bristninger, om genoptagelse af samliv, evt. prævention, bækken- bundstræning og inkontinens.

 

For at vi sammen kan afklare de spørgsmål der naturligt opstår efter fødslen, er det vigtigt at I inden samtalen, sender jeres kopi af fødejournalen.

 

Dette betyder at vi får mulighed for at forberede os, således at I når samtalen er slut, forhåbentlig føler jer godt informeret og har fået snakket om det, der for jer var vigtigt.

Pris

Pris: 750,- / 60 min.

Godt at vide
  • Vær opmærksom på at du kan få 30 % af dine omkostninger ved efterfødselssamtaler med privat jordemoder refunderet, hvis du er medlem af sygeforsikring danmark.
  • Har I spørgsmål til ovenstående tilbud er I velkomne til at kontakte os pr. telefon eller mail.
Folk booker også...
Privat Jordemoder
Her i Jordemoderhuset kan du få din egen Jordemoder igennem hele din graviditet. Opnå optimal tryghed ved at være tilset af den samme Jordemoder ved hver konsultation, få tryghedsscanninger efter behov og kom med på vores træning for gravide.

Læs mere her.

Kropsterapi for gravide
Kropsterapi er en behandlingsform, der hjælper kroppen tilbage i balance. Via blid pulserende massage, meridianmassage, åndedrætsteknikker og akupressur, arbejdes der på både fysiske og psykiske ubalancer, og kroppen aktiveres til at hele sig selv.

Læs mer her.

Jordemoderhuset Yoga
Fødselsforberedelse med Yoga & Mindfulness
Vi tilbyder dig et skræddersyet kursus, hvor du ved hjælp af træning, opnår at kunne bruge vores effektive åndedrætsteknikker, gennem hele fødslens forløb.

Vi giver dig mentale strategier, der styrker din tillid og accept af fødslen og hjælper dig til at holde fokus.

Dette kursus er det helt rigtige for dig, der godt kunne tænke dig at være nærværende og glæde dig til at skulle føde.

Læs mere her.