MODNING TIL FØDSEL
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Bestil tid

Kan du ikke finde en tid, er du velkommen til at ringe til os.

BOOK HER

I Jordemoderhuset tilbyder vi akupunkturbehandling som modning til fødsel.
Behandlingen er til dig, der gerne vil minimere riskoen for medicinsk igangsættelse, da den er med til at afkorte og åbne livmoderhalsen.

 

Hvornår?

Vi anbefaler at du påbegynder dine behandlinger fra uge 37+0 for optimal effekt, men du kan få akupunktur helt frem til 42+0 til stimulation af veer.

I Jordemoderhuset gives behandling af erfarne jordemødre & akupunktører  – Det er din garanti for en god og sikker behandling.

Derefter lægges vi en behandlingsplan, og der sættes akupunkturnåle.

Behandlingen er smertefrit, men man kan opleve en stikkende eller snurrende fornemmelse ved indstikstederne.

 

Hvor ofte? 

 • Fra uge 37 – 40 anbefales 1 x behandling ugentligt.
 • Fra 40- meget gerne 2 x behandling ugentligt.

Efter termin kombineres behandlingen ofte med hindeløsning (hindeløsning tilbydes fra fulde 40 uger og frem ) , da det yderligere forøger chancen for spontan fødsel, efter informeret samtykke. (tillægspris 250 kr.)

 

Hvordan? 

 • Sker på specialbriks for gravide
 • Kom gerne i behagligt tøj, som let kan tages af.
 • Du kan ofte blive lidt træt efter endt behandling – så overvej ikke at lave for mange aftaler efterfølgende.

 

Vi sælger også hindbærblade-te i klinikken, der virker stimulerende på livmoderen. Te’en kan også købes via vores webshop.

Er du tæt på termin ?

Du skal ikke være nervøs for at booke en tid – vi ved godt du skal føde snart og måske aflyser din tid med kort notits.

Så bare book en tid, og sker der noget og du skal aflyse din tid – så er vi glade for en hurtig email hvis du skriver du ikke kommer.

Pris

Pris: 595,- / 60 min. ved første behandling  / 60 min. ved efterfølgende behandling/behandlinger.

Godt at vide
 • Book online, eller ring til os for booking eller spørgsmål. Vi har ofte mulighed for at give dig en tid på dagen, så tøv ikke med at ringe til os, selvom der ser booket ud på bookingsportalen.
Sygeforsikring Danmark
 • Akupunktur for modning kan indberettes til Sygeforsikring Danmark. Din dækning afhænger af hvilken behandler der behandler dig.
  • Jordemoder behandler : 50% op til 300 kr. pr behandling.
  • Akupunktør behandler : 30% op til 115 kr. for første behandling & 30% op til 75 kr. for efterfølgende behandlinger.

Læs mere om Sygeforsikring Danmark her.

Udtalelser fra tidligere klienter

Jeg vil bare sige at jeres modnings akupunktur hjalp og der kom en baby dagen efter:)
Tak for hjælpen på den skønneste klinik!

— Lise SEPTEMBER 2021

Kære Lea,

Hindeløsning i går fredag d. 21.05 kl. 09.30 blev ikke til så meget, da du kunne konstatere at de allerede var klaret og jeg faktisk stod 4 cm åben. Du lagde derfor nåle i stedet ☺️
Med afslappet krop og afslappet sind kørte jeg forbi Lagkagehuset på vej hjem for at købe en kage til kaffen. Det murrede godt og plukkeveerne var på arbejde.
Kl. 13 kom første ve. Kl. 13.30 var de regelmæssige. Kl. 15.30 stod det klart, at det gik hurtigt! Kl. 16.40 var vi på Hvidovre. 5/6 cm åben. Herefter gik det endnu stærkere! De sidste cm gik som smurt og Kl. 18.44 kom lillebror 😍 4240 gram og 52 cm. Som du forudså, selvom du ikke turde jinxe det: det var lige op over og jeg fødte “som en mis” 😁

Tak for endnu en god og kærlig behandling hos Jordemoderhuset med modnende akupunktur og i det hele taget bare omsorg og imødekommenhed. Begge mine graviditeter og fødselsforløb med naturlig modning + igangsættelse har været fantastisk pga. jer.

Kh. Pernille (termin 16.05, fødte 21.05).

Folk booker også...
Privat Jordemoder
Her i Jordemoderhuset kan du få din egen Jordemoder igennem hele din graviditet. Opnå optimal tryghed ved at være tilset af den samme Jordemoder ved hver konsultation, få tryghedsscanninger efter behov og kom med på vores træning for gravide.

Læs mere her.

Hindeløsning
Hindeløsning er en af de behandlinger  vi har i “jordemodertasken”, der kan anvendes når den gravide ønsker at fødslen fremskyndes.

 

Ved hindeløsning laves altid en udvendig undersøgelse af livmoderen med vurdering af barnets lejring og vægt. Herefter laves en indvendig undersøgelse og det vurderes om det er muligt at lave hindeløsning.

Læs mer her.

Jordemoderhuset Yoga
Fødselsforberedelse med Yoga & Mindfulness
Vi tilbyder dig et skræddersyet kursus, hvor du ved hjælp af træning, opnår at kunne bruge vores effektive åndedrætsteknikker, gennem hele fødslens forløb.

Vi giver dig mentale strategier, der styrker din tillid og accept af fødslen og hjælper dig til at holde fokus.

Dette kursus er det helt rigtige for dig, der godt kunne tænke dig at være nærværende og glæde dig til at skulle føde.

Læs mere her.