KØNSSCANNING (14+0 - 42+0)
My Post-2

Bestil tid

Kan du ikke finde en tid der passer, er du velkommen til at ringe til os.

BOOK HER

Er det snart tid til at se hvad det er der gemmer sig inde i maven ? Listen med navne er sikkert ved at være lange, så måske meget rart at få halveret den liste.

 

Ved en kønsscanning hos Jordemoderhuset tilbyder vi KØNSGARANTI. Det betyder, kan vi kke tyde kønnet ved første scaning, så tilbyder vi en genscanning indtil vi ser hvad der gemmer sig. Genscanninger tilbydes kun på hverdage.

Der scannes primært i 2D, men er det muligt prøver vi gerne at scannes i 3D.

Pris

Pris: 550,- / 15 min.

Godt at vide
  • Du er naturligvis velkommen til at tage familie og venner med til din kønsscanning. Børn er også meget velkomne. Vi har et stort og rummeligt scanningsrum med plads til jer alle.
  • Der printes kun sort/hvid-billeder og måske et par farvefoto, hvis der er tid og mulighed.
  • Scanningsperiode: Uge 14+0 – 42
  • Kønsscanning er en udvendig scanning
Udtalelser fra tidligere klienter

Har benyttet Jordemoderhuset ved både første og anden graviditet ifm kønsscanning. Gode oplevelser begge gange. Hyggeligt og roligt sted med god stemning og søde medarbejdere der har tid til at lave en god scanning.

— Louise
Folk booker også...
Privat Jordemoder
Her i Jordemoderhuset kan du få din egen Jordemoder igennem hele din graviditet. Opnå optimal tryghed ved at være tilset af den samme Jordemoder ved hver konsultation, få tryghedsscanninger efter behov og kom med på vores træning for gravide.

Læs mere her.

Kropsterapi for gravide
Kropsterapi er en behandlingsform, der hjælper kroppen tilbage i balance. Via blid pulserende massage, meridianmassage, åndedrætsteknikker og akupressur, arbejdes der på både fysiske og psykiske ubalancer, og kroppen aktiveres til at hele sig selv.

Læs mer her.

Jordemoderhuset Yoga
Fødselsforberedelse med Yoga & Mindfulness
Vi tilbyder dig et skræddersyet kursus, hvor du ved hjælp af træning, opnår at kunne bruge vores effektive åndedrætsteknikker, gennem hele fødslens forløb.

Vi giver dig mentale strategier, der styrker din tillid og accept af fødslen og hjælper dig til at holde fokus.

Dette kursus er det helt rigtige for dig, der godt kunne tænke dig at være nærværende og glæde dig til at skulle føde.

Læs mere her.